AnonymBruker Skrevet 6. november 2019 #1 Skrevet 6. november 2019 Hvor mye philadelphia, smør og melis trenger man til frosting (altså som sprøytes i en stor topp, ikke bare smøres utover) til en pakke muffins? Kan man putte oppi litt nøtter og sjokolade uten å endre hvor mye man putter i av kakemiks, egg, smør? Blir muffinsen god å fryse ned? Hvordan tine og varme igjen isåfall? Anonymkode: 458ce...81f
AnonymBruker Skrevet 6. november 2019 #2 Skrevet 6. november 2019 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvor mye philadelphia, smør og melis trenger man til frosting (altså som sprøytes i en stor topp, ikke bare smøres utover) til en pakke muffins? Kan man putte oppi litt nøtter og sjokolade uten å endre hvor mye man putter i av kakemiks, egg, smør? Blir muffinsen god å fryse ned? Hvordan tine og varme igjen isåfall? Anonymkode: 458ce...81f Veldig, veldig mye melis. Anonymkode: d97f2...582
Pal Fungi Skrevet 6. november 2019 #3 Skrevet 6. november 2019 Jeg bruker 150gr smør, 300gr melis og noen klatter Philadelphia pluss litt sitronsaft, der må du nesten bare smake deg fram. Men jeg bruker aldri Philadelphia i frostingen til sjokolademuffins, kun til gulrotkake 🙂
AnonymBruker Skrevet 7. november 2019 #4 Skrevet 7. november 2019 13 timer siden, KittyNose skrev: Men jeg bruker aldri Philadelphia i frostingen til sjokolademuffins 🙂 Hva bruker du i muffinsfrostingen da? Er det greit å bake en dag, og ta på frosting og servere dagen etter? Hvordan oppbevare muffinsen det døgnet? Anonymkode: 458ce...81f
Pal Fungi Skrevet 7. november 2019 #5 Skrevet 7. november 2019 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Hva bruker du i muffinsfrostingen da? Er det greit å bake en dag, og ta på frosting og servere dagen etter? Hvordan oppbevare muffinsen det døgnet? Anonymkode: 458ce...81f Til sjokolademuffins bruker jeg som oftest vaniljefrosting bestående av smør, melis, vaniljesukker og melk. Det går fint an å forberede dagen før ja, jeg oppbevarer de i en plastboks med lokk så de ikke blir tørre.
AnonymBruker Skrevet 7. november 2019 #6 Skrevet 7. november 2019 8 timer siden, KittyNose skrev: jeg oppbevarer de i en plastboks med lokk så de ikke blir tørre. I kjøleskap? Hvor får man kjøpt passende boks? Er det greit å la de stå på stekebrettet med plastfolie over? Eller ligge i plastpose? Anonymkode: 458ce...81f
Pal Fungi Skrevet 7. november 2019 #7 Skrevet 7. november 2019 Anbefaler en sånn som på bildet, selges blant annet på Jernia. Hvis du skal la de stå på stekebrett eller i plastpose bør det være uten frosting i så fall. Trenger ikke stå kjølig hvis det bare er snakk om til neste dag 🙂
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå