Gå til innhold

Spiser dere svoren på svinekotelettene og skinnet på kyllingen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det veldig uvanlig?

Anonymkode: cc9e4...a9e

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Klart jeg spiser det, det er jo beste delen 😍

Anonymkode: 3a7f1...d46

  • Liker 9
Skrevet

Jeg spiser det ikke.

Anonymkode: 2ebba...6a2

  • Liker 3
Skrevet

Spiser ikke hud av noen dyr. Og fettrander på kjøtt er bærre ulekkert.

Anonymkode: d44b5...f96

Skrevet

Jeg spiser ikke fettrander, skjærer bort alt. Men litt sprøstekt ribbesvor eller grillet kyllingskinn kan jeg smake på. 

  • Liker 1
Skrevet

Det er jo det beste så det spiser jeg 😀

Anonymkode: b15f6...f14

  • Liker 2
Skrevet

Spiser skinnet på kylling men de fettremsene på kotelettene (og annet kjøtt) spiser jeg ikke. Jeg synes det er skikkelig ekkelt. 

Anonymkode: 2d0c7...92f

Skrevet

Elsker flesk :briller2: i alle former. Så ja, jeg spiser svor. Og skinnet på kylling når det er stekt ordentlig, sånn at det er litt sprøtt. Er veldig godt det da. 

Skrevet

Ja, det er veldig godt begge deler😊

Skrevet

Nei, spiser ingen av delene.

Gjest Krampus
Skrevet

Bare om det er så stekt at det er småbrent og knaser. 

Skrevet

Spiser både fettranden på koteletter og skinnet på kyllingen. Det må være godt stekt da, og helst litt sprøtt. Skinnet er jo det beste på kyllingen ofte, syns jeg. 

Anonymkode: d0dbf...e1f

  • Liker 1
Skrevet

Godt stekt kyllinskinn er så godt. Der alt krydderet samlet seg 😊😜 spiser øverste del av svor, den som er sprøstekt. Ikke myke fettet under. 

Skrevet

Spiser verken skinn, svor eller fett...

Skrevet

Jeg liker det, men blir dårlig i magen så jeg kan ikke spise det.

Anonymkode: 32491...68f

Skrevet

Nei, ingen av delene.

Elsker koteletter og kylling, men uten svor og skinn.

Elsker også ribbe til jul, men rører ikke svora.

Anonymkode: 36187...30c

Skrevet

Svor og skinn er det beste av maten

Skrevet (endret)

Nope. Liker ikke noen form for fett eller skinn på kjøtt. Er heller ikke noe særlig glad i svin, kylling eller fisk - så det spiser jeg lite til ingenting av. Men pinnekjøtt er tingen... :) Spiser det bare en gang i året da, selv om jeg vil ha hele tiden. 

Men ingen fett eller skinn, det skjærer jeg bort dersom det er noe av. Konsistensen og smaken er fæl!

Endret av s0la

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...