AnonymBruker Skrevet 4. november 2019 #1 Skrevet 4. november 2019 Jeg har nå kjøpt tørkede svarte bønner to ganger, da av to ulike merker. De første holdt formen helt fint og kunne lett skilles etter koking, mens de andre ble skikkelig mushy og klinete. Jeg har bløtlagt og kokt dem på samme måte. Er det vanligvis forskjell på bønnene mellom merkene? Eller hvordan skal de være? Anonymkode: 87ed1...a25
AnonymBruker Skrevet 4. november 2019 #2 Skrevet 4. november 2019 Koketid på bønner avhenger av flere faktorer, bl.a hvor gamle de er. Du kan derfor ikke følge koketid blindt når du koker bønner. Anonymkode: 22c88...e15 1
AnonymBruker Skrevet 4. november 2019 #3 Skrevet 4. november 2019 Noen som har prøvd de brune bønnene fra eldorado og vet hvordan de blir? Anonymkode: 87ed1...a25
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå