AnonymBruker Skrevet 1. november 2019 #1 Skrevet 1. november 2019 Skal ha bursdagsgjester om ikke mange dager og tenkte å bl.a. sette frem frukt på et fat. Det blir travelt med mat og kakedekorasjoner den dagen. Hva kan gjøres dagen før og ikke? Er det noen kaker som absolutt ikke kan bakes dagen før og bare pyntes med krem osv på selve dagen? Frukten er noe av det jeg har tenkt å skjære opp rett før folk kommer. Banan og eple blir fort brune, så jeg tenkte å smøre inn litt sitron. Funker det? Hvor mye sitronsaft..? Litt vann over hodet på en udreven vertinne. Alle slags tips for en fin feiring mottas med takk. Har vært vant til å ut og spise med de nærmeste, eller bare kaffe og kake med noen få venner. Nå blir det litt større feiring Anonymkode: 354f0...30d
AnonymBruker Skrevet 3. november 2019 #2 Skrevet 3. november 2019 Dypp snittside i eplejuice, gir ikke sur smak på frukten som sitron. Men er surt nok til p hindre brun farge. Anonymkode: c64f8...cb8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå