Gå til innhold

Blodappelsin er ekkelt


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

36 minutter siden, Chiubi skrev:

Det heter rød appelsin. Rød er ikke ekkelt, det røde har ingenting med blod å gjøre. 

Nettopp. Trodde det kun var barn som synes blodappelsin var ekkelt. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En meget artig appelsinvariant som jeg kjøper massevis av hver sesong. :rodmer:  Jeg liker den!

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Hoppetaujenta skrev:

En meget artig appelsinvariant som jeg kjøper massevis av hver sesong. :rodmer:  Jeg liker den!

 

18 timer siden, smalls skrev:

Jeg synes blodappelsin er kjempe godt jeg 🙂 Mye bedre enn vanlig appelsin 

Smaker den ikke beskt for dere?

Anonymkode: e2445...577

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Alkoholist

Det het blodappelsin før, men det ble solgt mindre og mindre av den etterhvert fordi folk syntes navnet var ekkelt. Så nå heter det rød appelsin. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det heter blodappelsin. Importørene kaller det rød appelsin i håp om å selge bedre. Når det er sagt - å omtale mat som ekkelt er noe jeg trodde man sluttet med i god tid før man er ferdig med skolemelken på barneskolen. 

  • Liker 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har en venninne som ikke spiser morrpølse fordi hun tror den er laget av mår, blodappelsin inneholder like lite blod som granatepler inneholder granater.

Anonymkode: 0505b...5be

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

16 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Jeg har en venninne som ikke spiser morrpølse fordi hun tror den er laget av mår, blodappelsin inneholder like lite blod som granatepler inneholder granater.

Anonymkode: 0505b...5be

Og italiensk salat inneholder heldigvis ikke italienere.

Anonymkode: 6a0c0...adb

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Smaker den ikke beskt for dere? Anonymkode: e2445...577

    Ikke i det hele tatt. Den smaker...rød appelsin. :biggrin: 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rød appelsin er ypperlig egnet til å presse juice av. Man får ut all saften, skallet er helt tomt etter pressing. Og den het blodappelsin før, men den har byttet navn til rød appelsin, på samme måte som at man ikke lenger sier neger om mørkhudede. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 hours ago, AnonymBruker said:

Og italiensk salat inneholder heldigvis ikke italienere.

Anonymkode: 6a0c0...adb

Nå ble jeg skuffet...

Anonymkode: f7070...e50

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...