AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2019 #1 Skrevet 27. oktober 2019 Tenkte å skjære biff i strimler, dekke de med mel, steke til de er brune og så koke det i 2 timer. Er det noen som vet hvordan det blir da eller har eventuelt annen oppskrift? Tilbehør: løk, poteter og paprika og saus Anonymkode: b76a0...900
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2019 #2 Skrevet 27. oktober 2019 Jeg ville bare halvt gjennomstekt dem uten å koke dem, sjyet fra panna ville jeg brukt i sausen, og så bare puttet de oppi. Men jeg liker ikke overkokt kjøtt. Anonymkode: 93a6d...29f 1
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2019 #3 Skrevet 27. oktober 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Tenkte å skjære biff i strimler, dekke de med mel, steke til de er brune og så koke det i 2 timer. Er det noen som vet hvordan det blir da eller har eventuelt annen oppskrift? Tilbehør: løk, poteter og paprika og saus Anonymkode: b76a0...900 Koke biffstrimler i to timer Tror ikke du finner særlig mye biffstrimler igjen i gryta etter to timer, gitt. Anonymkode: 18ba5...04e 3
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2019 #4 Skrevet 27. oktober 2019 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Koke biffstrimler i to timer Tror ikke du finner særlig mye biffstrimler igjen i gryta etter to timer, gitt. Anonymkode: 18ba5...04e Hvor lenge skal jeg koke dem da? Er ganske nybegynner på matlaging Anonymkode: b76a0...900
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2019 #5 Skrevet 27. oktober 2019 Kok dem i så fall på svak varme. Da blir kjøttet mørt og veldig godt Anonymkode: 4702f...b6f 1
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2019 #6 Skrevet 27. oktober 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvor lenge skal jeg koke dem da? Er ganske nybegynner på matlaging Anonymkode: b76a0...900 Skulle jeg laget dette, ville jeg vendt biffstrimlene i blanding av mel, tilsatt litt salt og pepper. Stekt løken og stekt biffstrimlene til de ble gjennomstekte. Går på noen minutter. Lag sausen og ha den ved siden av. Kok potetene og gjerne gulrøtter. Sett tyttebærsyltetøy på bordet til egen forsyning for dem som vil. Anonymkode: 18ba5...04e
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2019 #7 Skrevet 27. oktober 2019 Du trenger ikke mel for å steke biffstrimler. De må være tørre, og helst romtepererte, du steker dem i porsjoner i panna, ikke ha alt oppi med en gang for da senkes temperaturen i panna og de avgir vann og kokes istedenfor. https://www.etkjokken.com/2017/11/rask-middag-med-biffstrimler-og-paprika/ https://www.godt.no/oppskrift/4332/biff-i-floetesaus Anonymkode: 93a6d...29f 1
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2019 #9 Skrevet 27. oktober 2019 40 minutter siden, AnonymBruker skrev: Tenkte å skjære biff i strimler, dekke de med mel, steke til de er brune og så koke det i 2 timer. Er det noen som vet hvordan det blir da eller har eventuelt annen oppskrift? Tilbehør: løk, poteter og paprika og saus Anonymkode: b76a0...900 Kan du ikke bare lage en biff stroganoff for det er det du beskiver her. Steke først og så koke i to timer...... herregud mannlige menn på kjøkkenet ass..... Anonymkode: 2de8e...639
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2019 #10 Skrevet 27. oktober 2019 https://www.matprat.no/oppskrifter/gjester/biff-stroganoff/ Anonymkode: 93a6d...29f
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2019 #11 Skrevet 27. oktober 2019 Hvorfor koke biffen? Anonymkode: dcc93...35f
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2019 #12 Skrevet 27. oktober 2019 10 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvorfor koke biffen? Anonymkode: dcc93...35f Vil ha den mør Anonymkode: b76a0...900
Muskath Skrevet 27. oktober 2019 #13 Skrevet 27. oktober 2019 Hvis du skal koke kjøtt i timesvis, får du kjøpe kjøtt som trenger det, f.eks høyrygg eller bibringe. 2
Brunello Skrevet 31. oktober 2019 #14 Skrevet 31. oktober 2019 På 27.10.2019 den 14.29, AnonymBruker skrev: Vil ha den mør Anonymkode: b76a0...900 Biffkjøtt blir dårligere ved å koke det lenge.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå