Gå til innhold

Koking av kjøtt


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Tenkte å skjære biff i strimler, dekke de med mel, steke til de er brune og så koke det i 2 timer. Er det noen som vet hvordan det blir da eller har eventuelt annen oppskrift? 

Tilbehør: løk, poteter og paprika og saus 

Anonymkode: b76a0...900

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg ville bare halvt gjennomstekt dem uten å koke dem, sjyet fra panna ville jeg brukt i sausen, og så bare puttet de oppi. Men jeg liker ikke overkokt kjøtt.

Anonymkode: 93a6d...29f

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Tenkte å skjære biff i strimler, dekke de med mel, steke til de er brune og så koke det i 2 timer. Er det noen som vet hvordan det blir da eller har eventuelt annen oppskrift? 

Tilbehør: løk, poteter og paprika og saus 

Anonymkode: b76a0...900

Koke biffstrimler i to timer :sjokkert: 

Tror ikke du finner særlig mye biffstrimler igjen i gryta etter to timer, gitt. 

Anonymkode: 18ba5...04e

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Koke biffstrimler i to timer :sjokkert: 

Tror ikke du finner særlig mye biffstrimler igjen i gryta etter to timer, gitt. 

Anonymkode: 18ba5...04e

Hvor lenge skal jeg koke dem da? Er ganske nybegynner på matlaging 

Anonymkode: b76a0...900

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kok dem i så fall på svak varme. Da blir kjøttet mørt og veldig godt 

Anonymkode: 4702f...b6f

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hvor lenge skal jeg koke dem da? Er ganske nybegynner på matlaging 

Anonymkode: b76a0...900

Skulle jeg laget dette, ville jeg vendt biffstrimlene i blanding av mel, tilsatt litt salt og pepper. Stekt løken og stekt biffstrimlene til de ble gjennomstekte. Går på noen minutter. Lag sausen og ha den ved siden av. 

Kok potetene og gjerne gulrøtter. 

Sett tyttebærsyltetøy på bordet til egen forsyning for dem som vil. 

Anonymkode: 18ba5...04e

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Du trenger ikke mel for å steke biffstrimler. De må være tørre, og helst romtepererte, du steker dem i porsjoner i panna, ikke ha alt oppi med en gang for da senkes temperaturen i panna og de avgir vann og kokes istedenfor.

https://www.etkjokken.com/2017/11/rask-middag-med-biffstrimler-og-paprika/

https://www.godt.no/oppskrift/4332/biff-i-floetesaus

 

Anonymkode: 93a6d...29f

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

40 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Tenkte å skjære biff i strimler, dekke de med mel, steke til de er brune og så koke det i 2 timer. Er det noen som vet hvordan det blir da eller har eventuelt annen oppskrift? 

Tilbehør: løk, poteter og paprika og saus 

Anonymkode: b76a0...900

Kan du ikke bare lage en biff stroganoff for det er det du beskiver her.

Steke først og så koke i to timer...... herregud :laugh:

mannlige menn på kjøkkenet ass.....

Anonymkode: 2de8e...639

Lenke til kommentar
Del på andre sider

10 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hvorfor koke biffen?

Anonymkode: dcc93...35f

Vil ha den mør

Anonymkode: b76a0...900

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du skal koke kjøtt i timesvis, får du kjøpe kjøtt som trenger det, f.eks høyrygg eller bibringe.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

På 27.10.2019 den 14.29, AnonymBruker skrev:

Vil ha den mør

Anonymkode: b76a0...900

Biffkjøtt blir dårligere ved å koke det lenge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...