Gå til innhold

Hvorfor ikke spise pølseskinnet?


Anbefalte innlegg

Skrevet

På sånne tjukke kjøttpølser? Det er svinetarm  på de men er det noen grunn til å ikke spise det egentlig?

Anonymkode: 7f92c...0e1

Skrevet

Jeg synes det blir for seigt, samme med skinnet på medisterpølser. 

Skrevet

Jeg tar av skinnet hvis jeg skal bruke pølsene i suppe eller lapskaus, ellers spiser jeg dem med skinnet på. Men er enig med @SardintrollReturns at det lett kan bli litt seigt, 

Skrevet

Hvilken pølsetype? Noen må man ta av skinnet på, men ikke alle. Nå husker jeg ikke i farta fordi det er lite pølsemiddager her, men husker det fra tidligere. Pølser i brunsaus, der skinnet var uspiselig. Min samboerske sa at skinnet ikke var tarmer, men inneholdt plast. 

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...