AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2019 #1 Skrevet 26. oktober 2019 På sånne tjukke kjøttpølser? Det er svinetarm på de men er det noen grunn til å ikke spise det egentlig? Anonymkode: 7f92c...0e1
SardintrollReturns Skrevet 26. oktober 2019 #2 Skrevet 26. oktober 2019 Jeg synes det blir for seigt, samme med skinnet på medisterpølser.
Brunhilde Skrevet 26. oktober 2019 #3 Skrevet 26. oktober 2019 Jeg tar av skinnet hvis jeg skal bruke pølsene i suppe eller lapskaus, ellers spiser jeg dem med skinnet på. Men er enig med @SardintrollReturns at det lett kan bli litt seigt,
Jytte Skrevet 26. oktober 2019 #4 Skrevet 26. oktober 2019 Hvilken pølsetype? Noen må man ta av skinnet på, men ikke alle. Nå husker jeg ikke i farta fordi det er lite pølsemiddager her, men husker det fra tidligere. Pølser i brunsaus, der skinnet var uspiselig. Min samboerske sa at skinnet ikke var tarmer, men inneholdt plast.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå