*Lillian* Skrevet 4. september 2002 #1 Skrevet 4. september 2002 Smakte her om dagen en utrolig god kake, det var en slags karamellkake. Det så ut som om den var lagd i langpanne, og den lignet av utseende på kvikk lunch kake. Men den var lys, både selve kaken og "kremen" oppå.. Noen som har peil på hva slags kake dette kunne være og har oppskrift? Takker og bukker for svar =)
@lfakrøll Skrevet 5. september 2002 #2 Skrevet 5. september 2002 Å den kaken er god - har oppskriften på den jeg...men den ligger hjemme. Husker jeg på det imorgen så skal jeg ta den med og skrive den inn til deg her jeg...
Olivia Skrevet 9. september 2002 #3 Skrevet 9. september 2002 kan dette være noe? http://www.sigdal.com/cafe/960191591.5217.1.html
*Lillian* Skrevet 10. september 2002 Forfatter #4 Skrevet 10. september 2002 Skal se om jeg får prøvd å bake den du ga meg oppskrift på i morra, Olivia, kanskje det er den! Men hvis ikke, har du tilfeldigvis din oppskrift hvis den ikke er lik, @lfa? Håper det er riktig... Ihvertfall TAKK
*Lillian* Skrevet 11. september 2002 Forfatter #5 Skrevet 11. september 2002 Nå har jeg akkurat smakt første stykket av den kaka du ga meg oppskrift på, Olivia... Det var ikke den jeg mente, men denne var ganske god den også. (Dog temmelig kvalmende...) Vel, jeg har iallfall fått bakt litt i dag, da... =)
@lfakrøll Skrevet 16. september 2002 #6 Skrevet 16. september 2002 sorry sen tilbakemelding altså - skikkelig dårlig samvittighet for den. Men - oppskriften er lik bortsett fra : antall spiseskjeer karamellsaus. 20 ss i kaka ?? i min oppskrift er det bare 3. 9 ss i glasuren ?? i min er det bare 1,5 Bruker du vanlig mørk karamellsaus får du en sterkere smak, mens bruker du f.eks Smil karamellsaus får en god mild smak.... Kanskje det er antallet ss med karamellsaus som gjorde den mektig....tror jeg....
*Lillian* Skrevet 16. september 2002 Forfatter #7 Skrevet 16. september 2002 Takk, @lfakrøll! Min kake ble veldig mørk i forhold til den karamellkaken jeg hadde smakt på forhånd. Jeg brukte også vanlig karamellsaus. Vel, jeg har ikke fått spist opp den jeg har bakt enda, så det blir nok en stund til jeg prøver på nytt... =)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå