Gjest gifteklar2006 Skrevet 21. mai 2005 #1 Skrevet 21. mai 2005 Dere som skal ha bryllup på hotell/lokaler, hvor mye må dere ut med i kuvert pris? Og hva er inkl da? Vi er i startgropen på planleggingen og trenger litt tips og gode råd. Vi regner med ca 55-60 gjester.
prikkeline Skrevet 21. mai 2005 #2 Skrevet 21. mai 2005 Vi skal ha 55 gjester og skal betale kr 450 per pers - da er følgende inkludert: velkomstdrink, 3 retters middag, kaffi, nattmat, Kaker holder vi selv, og annen alkohol som vin til maten, cognac til kaffien etc er utenom. Kanskje dette er billig i forhold til andre steder - det aner jeg ikke.
Gjest brud i sommer Skrevet 21. mai 2005 #3 Skrevet 21. mai 2005 Vi skal ha bryllupet på hotell og betaler: 450,- p.p. for maten (deilig buffet. Kostet 490,- for tre retters) 400,- p.p. for velkomstdrink, vin til maten og kaffi avec vi legger på 200,- p.p. i bonger (i tillegg til brus, som vi ikke aner hva kommer på..) Dette er uten nattmat.. Kaker holder vi selv. Vi har rimelige løsninger på andre ting: blomster: brudebukett (veldig enkel: calaer) 250,- og oppsatser 250 kr stk.. sydd brudekjole ca 4000,- (kjøpe koster en formue...) skal ikke ha egen musikk, da det er pianobar på hotellet.. Totalpris for alt blir ca 60.000,- og det inkl. alt for oss (vi skal ikke ha bryllupsreise da..). Har invitert 45 gjester. Lykke til!
Tinema Skrevet 22. mai 2005 #4 Skrevet 22. mai 2005 Det som er innkludert i vår pris er: tre retters middag, drikke til maten, leie av lokaler, servitører, kokk, pynting innkludert servietter, lys, blomster, alt av opprydding/vask, fri bar, kaffe, noe mer som jeg ikke husker i farten... avhengig av forbruket av alkohol, kommer vi til å betale i underkant av 1000 kroner per person. Erfaringer fra lokalets eiere sier at med fri bar til gjestene, ligger prisen omkring 900 kroner. Det høres kanskje mye ut, men så slipper vi å tenke på alle disse tingene, det går av seg selv.
Gjest etm Skrevet 22. mai 2005 #5 Skrevet 22. mai 2005 Vi var ca 55 stk i bryllupet vår.. Lokale innkludert 3 retters middag,med brus til maten kr.17 000 Der var det 295 kr per person. Vi hadde da Reke coktail som forett Sursteik som hovedrett og Dronning maud som dessert.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå