Milly:) Skrevet 21. mai 2005 #1 Skrevet 21. mai 2005 Er det noen som har en oppskrift på nachos, der det går an å ta bort kjøttdeigen?
Tora_ Skrevet 21. mai 2005 #2 Skrevet 21. mai 2005 Bruk brune bønner i stedet for kjøttdeig! Kjempegodt!
Nella Skrevet 21. mai 2005 #3 Skrevet 21. mai 2005 Bruk brune bønner i stedet for kjøttdeig! Kjempegodt! Ja, det blir sikkert kjempegodt. Har blitt kjempeglad i røde hermetiske bønner jeg da og det passer det også. Og rømme, guacamole og salsa.
Nella Skrevet 22. mai 2005 #5 Skrevet 22. mai 2005 Kom på noe nå. Sånn bønnestuing må jo være genialt og så ha litt krydder i den
Imax Skrevet 22. mai 2005 #6 Skrevet 22. mai 2005 Dumt spørsmål, men hvordan da? Kjøttdeigen steker man og tilsetter kryddermix. Hvordan gjør du det med de røde bønnene?
Tora_ Skrevet 22. mai 2005 #7 Skrevet 22. mai 2005 Dumt spørsmål, men hvordan da? Kjøttdeigen steker man og tilsetter kryddermix. Hvordan gjør du det med de røde bønnene? Bruker å frese opp litt løk og mais, og så tilsette kryddermiksen. Når det har stått litt vender jeg bare bønnene inn i "røra"
Arkana Skrevet 22. mai 2005 #8 Skrevet 22. mai 2005 Jeg ville brukt litt andre grønnsaker istedet for eller i tillegg til bønnene, som hakket squash, aubergine e.l., og selvsagt løk og hvitløk.
Imax Skrevet 23. mai 2005 #9 Skrevet 23. mai 2005 Men på en del restauranter får man jo nærmest bønne-mos med tex-mex smak... Forslag? Kanskje man får prøve seg frem...
Gjest Catwoman Skrevet 23. mai 2005 #10 Skrevet 23. mai 2005 Ferdig bønnemos får du i butikken, den står sammen med tacoen. Casa Fiesta som har den.
Donnie Darko Skrevet 23. mai 2005 #11 Skrevet 23. mai 2005 bare server øl vedsiden av så går alt bra.
Gjest gjest1 Skrevet 23. mai 2005 #12 Skrevet 23. mai 2005 Denne bønnestuingen er god til taco/nachos Bønnestuing Du trenger: 1 revet gulrot 1 stilk finhakket selleri 1 finhakket løk 1 boks salatbønner Spisskarve(spisskummen) Masse hakket chili og hvitløk 1 dl rømme salt og pepper Svisj grønnsakene og krydderet mykt i en panne tilsett bønner, mos dem lett med gaffel, rømme og la det surre på svak varme i ca ti min.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå