Gå til innhold

Hva slags middagsmat lager du alltid store porsjoner av å fryser?


Anbefalte innlegg

Skrevet

?

Anonymkode: 0d3d0...888

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bolognesesaus, kjøttkaker i brun saus, fiskegrateng, fiskekaker. 

Anonymkode: a5d92...643

Gjest ana0603
Skrevet

Fryser aldri mat, det er bare å lage om og om igjen ☺️ Ikke like lett, men det er bra med øving, kommer til å trenge det senere i livet 👍

Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Bolognesesaus, kjøttkaker i brun saus, fiskegrateng, fiskekaker. 

Anonymkode: a5d92...643

Hvor lenge varer det i fryseren? 

Anonymkode: 232cb...1be

Skrevet

Bortsett fra det som er nevnt; lasagne, langpannegryter, gryteretter.. 

Lager også gjerne langpannestørrelser av kaker og bakst, slik at jeg kan fryse og ta opp ved besøk.

Anonymkode: cb7ea...203

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Hvor lenge varer det i fryseren? 

Anonymkode: 232cb...1be

Det blir spist opp innen to, tre måneder. Kjøttretten hadde nok holdt seg lengre enn det. 

Anonymkode: a5d92...643

Skrevet

Chili con carne, kraftsupper.

Anonymkode: d0ff8...3c9

Skrevet
12 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det blir spist opp innen to, tre måneder. Kjøttretten hadde nok holdt seg lengre enn det. 

Anonymkode: a5d92...643

Takk for svar. Da lærte jeg noe nytt som var veldig nyttig. 

 Noen som vet hvordan det er med å fryse ned ferdig kokt ris? Vet at rus som står på benken over tid er farlig å spise. Er den farlig om man fryser den? Da står det jo lenge i fryseren. Men det er kanskje ikke helt det samme? 

Anonymkode: 232cb...1be

Skrevet

Fiskekaker, kjøttkaker, kjøttboller
Lapskaus
Fiskegrateng
Pai, pizzasnurrer
Vårruller
Pastasaus
Pizzadeig

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...