AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2019 #1 Skrevet 3. oktober 2019 Hva slags smør bruker du (om du bruker) i selve deigen? Og hva slags smør bruker du i fyllet sammen med sukker og kanelet? Smør, melange eller flytende melange? Anonymkode: 44a6a...4e7
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2019 #4 Skrevet 3. oktober 2019 Jeg bruker meierismør, fordi jeg synes det har best smørsmak. Og, ja, jeg bruker selvfølgelig smør i selve deigen. Bollene blir bedre da, og jeg ser ingen grunn til å lage kosemat magrere. Man kan heller spise litt færre. Flytende melange har dessuten litt andre egenskaper siden det har et annet smeltepunkt, så det bruker jeg aldri i baking. Anonymkode: 04b85...719 1
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2019 #5 Skrevet 3. oktober 2019 Som de andre sier, jeg mener bare meierismør er smør. Anonymkode: ef3c4...d62 6
Rumle Skrevet 3. oktober 2019 #6 Skrevet 3. oktober 2019 Det går fint å bruke plantemargarin i deigen også, jeg har gjort det mange ganger og det smaker fint. Men, som oftest bruker jeg meierismør. Og ikke spar på det! 1
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2019 #7 Skrevet 3. oktober 2019 Meierismør til skillingsboller Anonymkode: 61edf...fb5
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 3. oktober 2019 #8 Skrevet 3. oktober 2019 Meierismør eller kviteseidsmør.
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2019 #9 Skrevet 3. oktober 2019 Skal man bake så er det kun ekte smør man kan bruke. Margarin vil ikke gi samme smak på det ferdige produktet. Anonymkode: a0442...d73 3
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2019 #10 Skrevet 3. oktober 2019 30 minutter siden, AnonymBruker skrev: Skal man bake så er det kun ekte smør man kan bruke. Margarin vil ikke gi samme smak på det ferdige produktet. Anonymkode: a0442...d73 Jeg merker ikke forskjell Anonymkode: f712c...bc3 3
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2019 #11 Skrevet 3. oktober 2019 Meierismør. margarin er plast, jeg fatter ikke at folk fortsatt har det i hus🥺 Anonymkode: 76310...97f 9
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2019 #13 Skrevet 3. oktober 2019 Bruker blå melange pga allergi, smaker like godt som meierismør, meierismør er oppskrytt! Anonymkode: 3153f...9a6 4
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2019 #14 Skrevet 3. oktober 2019 Ekte smør!! Alltid ekte smør!! Anonymkode: 92caa...f40 4
Pal Fungi Skrevet 3. oktober 2019 #15 Skrevet 3. oktober 2019 Meierismør i selve deigen og så flytende melange med smør og rapsolje til å smøre på etter kjevling.
NewInTown Skrevet 3. oktober 2019 #16 Skrevet 3. oktober 2019 Jeg bruker melange, men det er fordi det er det jeg alltid har tilgjengelig. Er så sjeldent jeg bruker meierismør så orker aldri kjøpe det, bedre å bruke opp det man allerede har i kjøleskapet. 2
CabinCruiser Skrevet 3. oktober 2019 #17 Skrevet 3. oktober 2019 (endret) 3 minutter siden, NewInTown skrev: Jeg bruker melange, men det er fordi det er det jeg alltid har tilgjengelig. Er så sjeldent jeg bruker meierismør så orker aldri kjøpe det, bedre å bruke opp det man allerede har i kjøleskapet. Hvorfor bruker du margarin når du har muligheten til å kjøpe smør, som smaker så uendelig mye bedre og som er så uendelig mye sunnere for kroppen?🤔 Til TS Kun meierismør. I fyllet blir det faktisk deilig resultat om du høvler smørskiver med ostehøvel og legger på deigen før du strør over sukker og kanel og ruller igjen. Ha gjerne over en kopp med fløte over bollene under steking 😄 Krumkaker er stort sett det eneste som blir bedre med margarin. Endret 3. oktober 2019 av CabinCruiser la til noe til ts 3
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2019 #18 Skrevet 3. oktober 2019 34 minutter siden, AnonymBruker skrev: Meierismør. margarin er plast, jeg fatter ikke at folk fortsatt har det i hus🥺 Anonymkode: 76310...97f Plast ? 😂 Anonymkode: f712c...bc3 6
NewInTown Skrevet 3. oktober 2019 #19 Skrevet 3. oktober 2019 Akkurat nå, CabinCruiser skrev: Hvorfor bruker du margarin når du har muligheten til å kjøpe smør, som smaker så uendelig mye bedre og som er så uendelig mye sunnere for kroppen?🤔 Det er ikke alle som liker så utpreget smørsmak da, vet du. Og forskjellen blir så uendelig liten når du uansett bruker sunne oljer i matlagingen 80 % av tiden. 1
CabinCruiser Skrevet 3. oktober 2019 #20 Skrevet 3. oktober 2019 3 minutter siden, NewInTown skrev: Det er ikke alle som liker så utpreget smørsmak da, vet du. Og forskjellen blir så uendelig liten når du uansett bruker sunne oljer i matlagingen 80 % av tiden. Det er ikke så mange av oljene som er sunnere enn smør Og skrekkoggru; biff eller fisk stekt i olje 😮 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå