Gå til innhold

Fryse boller for å få dem best?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg får ikke tid til å bake boller samme dag som selskapet, så hvordan få dem best mulig? Fryse dem med en gang etter de er avkjølte?

Anonymkode: fa3dd...216

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ja. Frysing, så varmluft. 

Men er mer stress der og da. Får de bør spises rett etter at de er tatt ut av ovnen. Ellers blir resultatet verre en dagsgamle boller. 

Anonymkode: 43eb8...c5d

Skrevet

Varmluft? Jeg skal servere dem med smør og hjemmelaget jordbærsyltetøy. 

Er det ikke best å tine dem på kjøkkenbenken et par timer i forkant?

TS

Anonymkode: fa3dd...216

Skrevet (endret)
8 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Varmluft? Jeg skal servere dem med smør og hjemmelaget jordbærsyltetøy. 

Er det ikke best å tine dem på kjøkkenbenken et par timer i forkant?

TS

Anonymkode: fa3dd...216

Det beste resultatet får du om du lar de tine i romtemperatur ca 1 time og deretter varmer de i varmluftsovnen i ca 3 minutter på 180 grader – og vips så smaker de som nystekte igjen! Har du ikke varmluft, så la de stå et par min ekstra.

Endret av Belima
Skrevet

Takk for tips! Da satser jeg på gode boller å servere :) 

TS

Anonymkode: fa3dd...216

Skrevet

Du burde heller fryse dem før du steker dem. Så kan de tine/heve på kjøkkenbenken og deretter stekes 

Anonymkode: d3cfb...c72

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...