Gjest Samantha i.i Skrevet 19. mai 2005 #1 Skrevet 19. mai 2005 Skal ha 4 vårløk i ei pastaoppskrift. Men vårløk er sjølvsagt ikkje å oppdrive i butikkane her Kan eg erstatte det med vanlig løk eller purre? Eller skal eg berre droppe løk?
Gjest Gjesta Skrevet 19. mai 2005 #2 Skrevet 19. mai 2005 Hvis jeg ikke finner vårløk, bruker jeg purre. Litt sterkere smak, men ellers ok.
Gjest piaf Skrevet 19. mai 2005 #3 Skrevet 19. mai 2005 Gressløk burde også fungere fint som erstatning for vårløk.
Samantha Skrevet 19. mai 2005 #4 Skrevet 19. mai 2005 Det var purre, men litt mindre mengde enn det skulle ha vore med vårløk :-) Kjempegodt vart det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå