Gå til innhold

Kvitvin i pastasaus?


Anbefalte innlegg

Gjest Samantha i.i
Skrevet

Skal lage pasta fettucine med kylling og champignon-saus.

Der skal vere 0.8dl kvitvin.

Går det an å droppe det eller evt erstatte det med noko anna?

Har kun kvitvin med vanlig kork, syns det er litt kjedelig å bruke ei heil flaske vin kun for en skvett liksom. Og polet er jo ikkje ope, så eg kan ikkje kjøpe vin med skrukork?

Videoannonse
Annonse
Gjest Samantha i.i
Skrevet

Tusen takk!! :-)

Mange gode tips der.

Trur eg prøvar 0,8dl vatn + litt sitron. Satsar på det blir bra!

Skrevet

Eplemost/eplejuice er en fin erstatning for hvitvin i mat. Ellers får du faktisk kjøpt matvin på enkelte matbutikker.

Skrevet
Tusen takk!!  :-)  

Mange gode tips der.

Trur eg prøvar 0,8dl vatn + litt sitron. Satsar på det blir bra!

Den har jeg brukt flere ganger. For sitronsaft har jeg ihvertfall alltid i kjøleskapet.

Blir så bra så :)

Skrevet

Det funka det ja! :-)

Skrevet

Et annet tips er å fryse ned vinskvetter i isterningposer, så kan man bare slippe en terning eller to i sausen.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...