Gå til innhold

Agurksalat - sukrin - oppskrift - spørsmål.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal lage agurk salat, med eddik, sukrin, salt og pepper. 

Hvor mye vann, eddik, sukrin trenger man til en halv sylte agurk. 

Skal ha bakt ørret til middag, og har ikke laget agurk salat på mange år. 

Kan man bruke sukrin, i stedet for sukker?

Jeg gidder ikke å kjøpe en kilo sukker for 2ss. 

 

Anonymkode: 31cd1...f68

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg lager agurksalat uten sukker. Men så liker vi det surt. 

En god klunk eddik,et-par dl vann, en halv t-skje salt. Lar det stå på benken to timers tid, minst. Vender agurken innimellom. Litt mer eddik+vann om det ikke faller nok sammen til at alt er dekket av lake i løpet av den første timen. 

Anonymkode: 381f6...3e9

Skrevet
På 21.9.2019 den 13.39, AnonymBruker skrev:

Jeg lager agurksalat uten sukker. Men så liker vi det surt. 

En god klunk eddik,et-par dl vann, en halv t-skje salt. Lar det stå på benken to timers tid, minst. Vender agurken innimellom. Litt mer eddik+vann om det ikke faller nok sammen til at alt er dekket av lake i løpet av den første timen. 

Anonymkode: 381f6...3e9

Jeg liker ikke vassen agurk. Den må være sprø, jeg putter agurken oppi nesten 20 min før servering. Og lar det stå i kjøleskap. 

Anonymkode: 31cd1...f68

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...