Gå til innhold

Vinlegging; Ferskenvin fra Europris


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har forsøkt seg på dette og har litt kunnskap?😊🥂

Jeg har nå satt meg ferskenvin. 
Den har nå stått og bloppet jevnt og trutt i 9 dager. Bloppingen har ikke i denne perioden avtatt betydelig.   Den står i stua på ca 22-23 grader. 
Målte den nå og da målte den minus 5 på mostvekta (altså på svart nivå helt øverst av mostvekta). 
Hva gjør jeg videre? Skal jeg stoppe gjæringen? Må den ettersøtes? Når i prosessen gjør jeg det? Ca hvor mye sukker?
Har bruksanvisning, men står mere om hva man gjør om vekten viser for mye pluss, ikke når den viser 5 minus. 
Lagt ved film om bloppinga. Synes den blopper vel mye etter å ha stått såpass lenge også🤔🤔🤔

Anonymkode: 4b6a8...f2b

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vin fra Europris. Brygger i stua.

Dette høres fantastisk ut:-)

Anonymkode: f8ae6...3a6

Skrevet
35 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Vin fra Europris. Brygger i stua.

Dette høres fantastisk ut:-)

Anonymkode: f8ae6...3a6

Kjeder du deg? 😄

Skrevet
2 minutter siden, Kristina41 skrev:

Kjeder du deg? 😄

Nei, bare likte HI:-). Høres befriende ut:-)

Anonymkode: f8ae6...3a6

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...