AnonymBruker Skrevet 21. september 2019 #1 Skrevet 21. september 2019 Noen som har forsøkt seg på dette og har litt kunnskap?😊🥂 Jeg har nå satt meg ferskenvin. Den har nå stått og bloppet jevnt og trutt i 9 dager. Bloppingen har ikke i denne perioden avtatt betydelig. Den står i stua på ca 22-23 grader. Målte den nå og da målte den minus 5 på mostvekta (altså på svart nivå helt øverst av mostvekta). Hva gjør jeg videre? Skal jeg stoppe gjæringen? Må den ettersøtes? Når i prosessen gjør jeg det? Ca hvor mye sukker? Har bruksanvisning, men står mere om hva man gjør om vekten viser for mye pluss, ikke når den viser 5 minus. Lagt ved film om bloppinga. Synes den blopper vel mye etter å ha stått såpass lenge også🤔🤔🤔 AEB9962D-26F5-42B8-9D8D-F27C87E7A25A.MOV Anonymkode: 4b6a8...f2b
AnonymBruker Skrevet 21. september 2019 #2 Skrevet 21. september 2019 Vin fra Europris. Brygger i stua. Dette høres fantastisk ut:-) Anonymkode: f8ae6...3a6
Kristina41 Skrevet 21. september 2019 #3 Skrevet 21. september 2019 35 minutter siden, AnonymBruker skrev: Vin fra Europris. Brygger i stua. Dette høres fantastisk ut:-) Anonymkode: f8ae6...3a6 Kjeder du deg? 😄
AnonymBruker Skrevet 21. september 2019 #4 Skrevet 21. september 2019 2 minutter siden, Kristina41 skrev: Kjeder du deg? 😄 Nei, bare likte HI:-). Høres befriende ut:-) Anonymkode: f8ae6...3a6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå