Gå til innhold

Småsuppe


Anbefalte innlegg

Skrevet

Småsuppe ser sånn ut på dag 2 i kjøleskapet, er det noe galt med den? 😅

02FAC51F-D350-4E70-B5AB-4EA9E8E637BD.jpeg

Anonymkode: 18020...3ad

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kast den 😣

Anonymkode: c0260...084

Skrevet

Er det ikke bare fettet som har stivnet fordi den er kald da? Varm den opp så ser den helt sikkert normal ut igjen.

Anonymkode: 4a9b5...ec1

  • Liker 11
Skrevet

Det er da bare fettet som har stivnet, og det gjør fett når det kommer i kjøleskapet. 

Varm den forsiktig opp, og gi den et oppkok, så er den sikkert minst like god som når du lagde den. 

  • Liker 8
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Kast den 😣

Anonymkode: c0260...084

Hvorfor skal den kastes?

Det er da bare fettet som har stivnet på toppen - helt vanlig det, at fett stivner i kjøleskapet. 

  • Liker 8
Skrevet

Som de andre skriver: det der er fettlaget bare.

  • Liker 2
Skrevet

Det går an å ta bort det meste av det stivnede fettet også og så varme den opp igjen,
om det lyder bedre. :jepp: Ikke farlig. Helt normalt. 

  • Liker 3
Skrevet
1 time siden, tonebelinda skrev:

Det er da bare fettet som har stivnet, og det gjør fett når det kommer i kjøleskapet. 

Varm den forsiktig opp, og gi den et oppkok, så er den sikkert minst like god som når du lagde den. 

Nettopp!   Slik ser f.eks. fårikål ut også etter å ha overnatta i kjøleskapet.

Det er viktig som du sier å varme opp sakte og litt putring.  Den blir ikke bare like god, den blir ofte bedre slik mange supper og gryter blir.

 

  • Liker 4
Skrevet
23 minutter siden, Hoppetaujenta skrev:

Det går an å ta bort det meste av det stivnede fettet også og så varme den opp igjen,
om det lyder bedre. :jepp: Ikke farlig. Helt normalt. 

Fettet må være med. Det er der mye av smaken sitter.   😀

  • Liker 7
Skrevet
2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Kast den 😣

Anonymkode: c0260...084

Tull!    :nei:

  • Liker 5
Skrevet (endret)

Er småsuppe et annet navn for kjøttsuppe?

Endret av Rumle
  • Liker 2
Skrevet

Ikke noe galt med den der. Før min levetid ville man skrapt av litt av det på toppen og putta på brødskiva eller på flatbrød, nesten som fleskepølse. 

  • Liker 5
Skrevet
Akkurat nå, HalldirV2 skrev:

Ikke noe galt med den der. Før min levetid ville man skrapt av litt av det på toppen og putta på brødskiva eller på flatbrød, nesten som fleskepølse. 

:unsure: med kalde joikakaker på toppen? :ler:

 

  • Liker 1
Skrevet
2 minutter siden, Jerry Lee skrev:

Fettet må være med. Det er der mye av smaken sitter.   😀

Helt enig - kan ikke fjerne det beste på suppa

  • Liker 1
Skrevet
1 minutt siden, HalldirV2 skrev:

Ikke noe galt med den der. Før min levetid ville man skrapt av litt av det på toppen og putta på brødskiva eller på flatbrød, nesten som fleskepølse. 

Haha...ja.  Alle mine besteforeldre gjorde det.   😀

  • Liker 1
Skrevet

Skal si kunnskapen om mat ha gått i dass når man ikke vet at det der er stivnet fett. Dette får du på alle slags kraftsupper enden det er kjøttsuppe, ertesuppe, fersk suppe el.

Anonymkode: abe34...207

  • Liker 6
Skrevet
Akkurat nå, Rumle skrev:

:unsure: med kalde joikakaker på toppen? :ler:

 

Ikke tro jeg har glemt deg @Rumle, og jeg holder deg til ditt ord :opplyser:

  • Liker 1
Skrevet
2 minutter siden, Rumle skrev:

:unsure: med kalde joikakaker på toppen? :ler:

 

Hvorfor ikke?    :spise:     

:fnise:

  • Liker 1
Skrevet
Akkurat nå, HalldirV2 skrev:

Ikke tro jeg har glemt deg @Rumle, og jeg holder deg til ditt ord :opplyser:

Haha at jeg aldri kommer til å smake de, mener du? :ler:

 

Skrevet
Akkurat nå, Jerry Lee skrev:

Hvorfor ikke?    :spise:     

:fnise:

:ler:

 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...