Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har en paioppskrift som er til en stor pai, kunne tenkt meg å laget prosjonsformer med pai til i morgen og trenger tips.

Jeg har ikke masse små paiformer - hva kan jeg bruke da?

Hvor mye må jeg korte ned steketiden?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Sånne sandkakeformer går jo ann om de skal være så små. Evnt muffinsformer?

Steking vet jeg ikke noe om for jeg lager ostekake uten steking :)

Skrevet

Lurte på pai, ikke ostekake ;)

Skrevet

Hadde hodet et helt annet sted litt nå... Bursdagselskap planlegging. ;)

Men uansett.. De formene går jo kanskje.

Skrevet

kanskje, har jo hvertfall noen sånne store muffinsformer - det kan vel gå? Ellers kan jeg kanskje lage noen med sølvpapir...

Skrevet

Sølvpapir er ingen dum ide... Smart!

Og forhåndsteker du paibunn litt først så bevarer den nok lettere formen også. + et par lag med sølvpapir.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...