AnonymBruker Skrevet 8. september 2019 #1 Skrevet 8. september 2019 Jeg synes crème fresh er veldig godt i mat, men jeg bruker mye halvfabrikata. Så jeg er litt blank på oppskrifter som er gode. Tips til gode retter med crème fresh i? Anonymkode: d2b2e...fa9
AnonymBruker Skrevet 8. september 2019 #2 Skrevet 8. september 2019 Crème Fraiche. Anonymkode: 30935...2a3 5
AnonymBruker Skrevet 8. september 2019 #3 Skrevet 8. september 2019 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Crème Fraiche. Anonymkode: 30935...2a3 Ja du sleit med å skjønne hva jeg mente? Anonymkode: d2b2e...fa9 4
Muskath Skrevet 8. september 2019 #4 Skrevet 8. september 2019 (endret) Veldig mange slags gryter og supper blir gode når du har i litt creme fraiche. F.eks fiskesuppe eller kyllinggryte. Du kan koke pasta, steke laks og så har du i litt creme fraiche når pastaen er kokt. Vips, så har du laks med kremet pasta. Endret 8. september 2019 av Muskath 2
AnonymBruker Skrevet 8. september 2019 #6 Skrevet 8. september 2019 Pølsestroganoff! Anonymkode: e1a5d...9ee
AnonymBruker Skrevet 8. september 2019 #7 Skrevet 8. september 2019 35 minutter siden, AnonymBruker skrev: Pølsestroganoff! Anonymkode: e1a5d...9ee Oppskrift? Jeg er ikke veldig god til å lage mat så trenger oppskrifter. 😊 Anonymkode: d2b2e...fa9
Brunhilde Skrevet 8. september 2019 #8 Skrevet 8. september 2019 Biff Stroganoff. I oppskriften jeg lenker til er det riktignok brukt seterrømme, men den erstatter du med tilsvarende mengde creme fraiche. Nydelig høstmat. 1
AnonymBruker Skrevet 8. september 2019 #9 Skrevet 8. september 2019 23 minutter siden, Brunhilde skrev: Biff Stroganoff. I oppskriften jeg lenker til er det riktignok brukt seterrømme, men den erstatter du med tilsvarende mengde creme fraiche. Nydelig høstmat. Takk Anonymkode: d2b2e...fa9
AnonymBruker Skrevet 8. september 2019 #10 Skrevet 8. september 2019 https://www.matprat.no/oppskrifter/rask/kremet-finnbiff-med-potetmos/ Anonymkode: 2b639...8d8
AnonymBruker Skrevet 8. september 2019 #11 Skrevet 8. september 2019 Laks i folie, en dæsj sammen med litt sitron, ovnsbak Fisk, grønnsaker, kok sammen, litt crème fraiche til slutt Tacolefser, tacokjøtt, salsa og crème fraiche lag på lag (som lasagne) med litt ost på toppen, stekes i ovn Anonymkode: dc01d...fd7 1
Zienna Skrevet 8. september 2019 #12 Skrevet 8. september 2019 Som så mange skriver her er Crème Fraiche godt i det meste. Ofte trenges det bare en spiseskje for å løfte smaken på gryteretten. Når mannen min og jeg steker biff, legger vi biffene på tallerkenen når de er ferdig stekt. Så koker vi ut stekepannen med litt creme Fraiche, og vi har verdens beste saus. Slik gjør vi også når vi steker ørret eller laks. Da tilsetter vi også litt sitron. 1
Zienna Skrevet 8. september 2019 #13 Skrevet 8. september 2019 3 timer siden, AnonymBruker skrev: https://www.matprat.no/oppskrifter/rask/kremet-finnbiff-med-potetmos/ Anonymkode: 2b639...8d8 Finnes ikke noe bedre enn finnbiff om høsten. Jeg lager av lammeskav (som de har i frysedisken på Rema) i stedet for av reinskav.
AnonymBruker Skrevet 14. september 2019 #14 Skrevet 14. september 2019 Takk for tips, tar gjerne fler! Anonymkode: d2b2e...fa9
AnonymBruker Skrevet 14. september 2019 #15 Skrevet 14. september 2019 1 minutt siden, AnonymBruker said: Takk for tips, tar gjerne fler! Anonymkode: d2b2e...fa9 Jeg bruker ofte restene i vaffel/pannekakerøre:) Anonymkode: 56c1e...ccb
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå