Gå til innhold

Oppskrifter med crème fresh


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg synes crème fresh er veldig godt i mat, men jeg bruker mye halvfabrikata. Så jeg er litt blank på oppskrifter som er gode. Tips til gode retter med crème fresh i?

Anonymkode: d2b2e...fa9

Skrevet

Crème Fraiche.

Anonymkode: 30935...2a3

  • Liker 5
Skrevet
4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Crème Fraiche.

Anonymkode: 30935...2a3

 

Ja du sleit med å skjønne hva jeg mente? 

Anonymkode: d2b2e...fa9

  • Liker 4
Skrevet (endret)

Veldig mange slags gryter og supper blir gode når du har i litt creme fraiche. F.eks fiskesuppe eller kyllinggryte. 

Du kan koke pasta, steke laks og så har du i litt creme fraiche når pastaen er kokt. Vips, så har du laks med kremet pasta.

Endret av Muskath
  • Liker 2
Skrevet

Pølsestroganoff! 

Anonymkode: e1a5d...9ee

Skrevet
35 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Pølsestroganoff! 

Anonymkode: e1a5d...9ee

Oppskrift? 

Jeg er ikke veldig god til å lage mat så trenger oppskrifter. 😊

Anonymkode: d2b2e...fa9

Skrevet

Biff Stroganoff. I oppskriften jeg lenker til er det riktignok brukt seterrømme, men den erstatter du med tilsvarende mengde creme fraiche. Nydelig høstmat. :)

 

  • Liker 1
Skrevet
23 minutter siden, Brunhilde skrev:

Biff Stroganoff. I oppskriften jeg lenker til er det riktignok brukt seterrømme, men den erstatter du med tilsvarende mengde creme fraiche. Nydelig høstmat. :)

 

Takk :)

Anonymkode: d2b2e...fa9

Skrevet

Laks i folie, en dæsj sammen med litt sitron, ovnsbak

Fisk, grønnsaker, kok sammen, litt crème fraiche til slutt

Tacolefser, tacokjøtt, salsa og crème fraiche lag på lag (som lasagne) med litt ost på toppen, stekes i ovn 

Anonymkode: dc01d...fd7

  • Liker 1
Skrevet


Som så mange skriver her er Crème Fraiche godt i det meste.  Ofte trenges det bare en spiseskje for å løfte smaken på gryteretten. 

Når mannen min og jeg steker biff, legger vi biffene på tallerkenen når de er ferdig stekt.  Så koker vi ut stekepannen med litt creme Fraiche, og vi har verdens beste saus.  Slik gjør vi også når vi steker ørret eller laks.  Da tilsetter vi også litt sitron. 

  • Liker 1
Skrevet

Takk for tips, tar gjerne fler! 

Anonymkode: d2b2e...fa9

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker said:

Takk for tips, tar gjerne fler! 

Anonymkode: d2b2e...fa9

Jeg bruker ofte restene i vaffel/pannekakerøre:)

Anonymkode: 56c1e...ccb

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...