AnonymBruker Skrevet 3. september 2019 #1 Skrevet 3. september 2019 Jeg tenker å lage vaniljecupcakes med vaniljefrosting, kan jeg bytte ut smør og melk med laktosefrie varianter uten at det endrer resultatet? Eller vil det ødelegge mye? Anonymkode: 831b7...26f
AnonymBruker Skrevet 3. september 2019 #2 Skrevet 3. september 2019 Ja, ingen forskjell. Tar litt lenger tid å få kremfløte stiv, ellers ingen forskjell Anonymkode: 9661e...ad1 1
Sovia Skrevet 3. september 2019 #3 Skrevet 3. september 2019 Det går helt fint! Jeg smaker ikke forskjell selv, og røren oppfører seg som normalt 1
Sliten&kjørt52 Skrevet 3. september 2019 #4 Skrevet 3. september 2019 (endret) Hvor mye det endrer vet jeg ikke, er sÅ IKKE kokk, -eller god på mat... Men vet det funker med Invalidesmør uten Salt og smak, og melk, i mange retter... Sånn blå boks, NB. Sjekk dato, blir fortere mugg... Se bakover i haugen for bedre dato. a. Endret 3. september 2019 av Sliten&kjørt52 ... 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå