AnonymBruker Skrevet 2. september 2019 #1 Skrevet 2. september 2019 Hjelp! Jeg spiste tre biter av en sjokoladeplate jeg kjøpte i dag. Da snudde jeg den og så at på oversida er det masse små hvite flekker! Det første som slo meg var mugg, men den gikk bare ut på dato for 4 dager siden. Jeg kjøpte den på halv pris ettersom jeg regnet med at sjokolade holder seg lenge etter best før-datoen. Er dette mugg? Det er melkesjokolade med sånne tutti frutti-klumper, så kan det være det jeg ser? Anonymkode: f141e...b9a
AnonymBruker Skrevet 2. september 2019 #2 Skrevet 2. september 2019 https://www.godt.no/artikkel/24293378/dette-er-det-hvite-belegget-paa-sjokolade Anonymkode: 07649...99e 2
AnonymBruker Skrevet 2. september 2019 #3 Skrevet 2. september 2019 Sikkert sjokoladen som har blitt oppbevart for varmt slik at det har lagt seg fett utenpå. Ikke farlig Anonymkode: 172bf...d10 4
solmåneogstjerner Skrevet 2. september 2019 #4 Skrevet 2. september 2019 (endret) Ser ikke ut som mugg, men det blir sånn om sjokoladen har opplevd temperaturforskjeller. Altså at den har vært kald og så varm osv Har sett det mange ganger selv om ikke den er utgått på dato. Leste også en artikkel om det en gang. Absolutt ikke farlig. Endret 2. september 2019 av solmåneogstjerner Og der var noen andre raskere enn meg! 1
AnonymBruker Skrevet 2. september 2019 #5 Skrevet 2. september 2019 Nei, det er temperaturskader. Det er ikke noe farlig. Anonymkode: 2d9ee...4d6 5
AnonymBruker Skrevet 2. september 2019 #6 Skrevet 2. september 2019 Mange sjokoladeeksperter her. Anonymkode: 2d9ee...4d6 4
AnonymBruker Skrevet 2. september 2019 #7 Skrevet 2. september 2019 Ååå tusen takk for svar! Da skal jeg spise uten å være bekymret 😄 - TS Anonymkode: f141e...b9a 4
solmåneogstjerner Skrevet 2. september 2019 #8 Skrevet 2. september 2019 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Mange sjokoladeeksperter her. Anonymkode: 2d9ee...4d6 Hehe. Eneste godteriet jeg spiser av og til 😉
solmåneogstjerner Skrevet 2. september 2019 #9 Skrevet 2. september 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Ååå tusen takk for svar! Da skal jeg spise uten å være bekymret 😄 - TS Anonymkode: f141e...b9a Kos deg med resten! 1
AnonymBruker Skrevet 5. september 2019 #10 Skrevet 5. september 2019 På 2.9.2019 den 19.41, AnonymBruker skrev: Hjelp! Jeg spiste tre biter av en sjokoladeplate jeg kjøpte i dag. Da snudde jeg den og så at på oversida er det masse små hvite flekker! Det første som slo meg var mugg, men den gikk bare ut på dato for 4 dager siden. Jeg kjøpte den på halv pris ettersom jeg regnet med at sjokolade holder seg lenge etter best før-datoen. Er dette mugg? Det er melkesjokolade med sånne tutti frutti-klumper, så kan det være det jeg ser? Anonymkode: f141e...b9a Det der er soppsporer......bør levere den tilbake, samt ta med urinprøve til legen din,det der er ikke til å tulle med om du har spist av den. Anonymkode: 37fa5...9aa 1
AnonymBruker Skrevet 5. september 2019 #11 Skrevet 5. september 2019 Jeg er godt vant med sjokolade som «bloomer» (fettet skiller seg pga temp. forskjeller og gir et hvitt belegg, helt ufarlig) da jeg bor i et tropisk land med ustabil elektrisitet, men.. Dette synes jeg ikke ser ut som det i det hele tatt. Jeg synes også det ligner sopp mer enn noe annet. Er det en annen konsistens på flekkene kontra resten av sjokoladen? Anonymkode: 0cd4b...e9a 5
AnonymBruker Skrevet 5. september 2019 #12 Skrevet 5. september 2019 De mørke flekkene, hva er det? Tutti fruttien? Syns heller ikke det ser helt ut som sånn hvitt belegg. Anonymkode: 6212e...6ee 2
Gjest BangersBeans&Mash Skrevet 5. september 2019 #13 Skrevet 5. september 2019 Minner meg ikke om hvitt belegg pga tempforskjeller 😕
AnonymBruker Skrevet 5. september 2019 #14 Skrevet 5. september 2019 Jeg tror det kanskje kan være at de hvite flekkene er der geleklumpene ligger? Kunne du skrapt rett under en slik flekk og sjekket? Om en et sånt godteri ligger helt i overflaten vil vel det kunne gi slike utslag Anonymkode: 614b8...8c9
AnonymBruker Skrevet 5. september 2019 #15 Skrevet 5. september 2019 Ser ikke ut som hvitt belegg som kommer av temperaturforskjeller, nei. Ville ikke spist den der. Anonymkode: b642f...660
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå