Blueberry Skrevet 14. mai 2005 #1 Del Skrevet 14. mai 2005 En gang for alle: hvordan gjøres dette egentlig? Kan noen gi meg en detaljforklaring på hvordan det gjøres korrekt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 14. mai 2005 #2 Del Skrevet 14. mai 2005 Du skal ha sjokoladen i småbiter i en liten glasskål ,sett skålen i klovarm vann og la det smelte. du kan også sett skåla oppi en gryte med vann på komfyren . Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Væren Skrevet 14. mai 2005 #3 Del Skrevet 14. mai 2005 Det som er viktig, er at det IKKE kommer vann eller vanndamp oppi skåla med sjokolade! Bruk derfor en skål som er videre oppe enn nede, og som går godt utover kantene på gryta. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dalwhinnie Skrevet 14. mai 2005 #4 Del Skrevet 14. mai 2005 Og ikke ha så mye vann i kjelen at skåla stikker nedi vannet. Da kan det bli for varmt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blueberry Skrevet 14. mai 2005 Forfatter #5 Del Skrevet 14. mai 2005 Men ifølge gjest så skal jeg jo nettopp sette skåla oppi vannet... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 14. mai 2005 #6 Del Skrevet 14. mai 2005 Man tar sjokoladen i en skål av plast eller glass. Man setter den i mikroen på halv styrke i et halvt minutta av gangen (hvile litt mellom hver gang) til sjokoladen er smelta. Det var den enkle versjonen Vannbad gidder jeg aldri mer! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest-nr2 Skrevet 14. mai 2005 #7 Del Skrevet 14. mai 2005 Men ifølge gjest så skal jeg jo nettopp sette skåla oppi vannet... Om det kommer vann eller damp på utsiden av skålen spiller ikke så stor forskjell synes jeg. Blir uansett ikke mer en 100 grader om det fosskoker (Ikke nødvendig. Det er nok at vannet "ryker" litt). Jeg har en fancy spesiallaget gryte for smelting av smør, sjokolade osv. Faktiskt ganske praktisk da grytedelene er så godt tilpasset til hverandre at det aldri kommer vann i den øverste. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nella Skrevet 14. mai 2005 #8 Del Skrevet 14. mai 2005 Man tar sjokoladen i en skål av plast eller glass. Man setter den i mikroen på halv styrke i et halvt minutta av gangen (hvile litt mellom hver gang) til sjokoladen er smelta. Det var den enkle versjonen Vannbad gidder jeg aldri mer! Har jeg begynt med nå også Genialt enkelt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thomasine Skrevet 16. mai 2005 #9 Del Skrevet 16. mai 2005 Har jeg begynt med nå også Genialt enkelt. Her også!! Har brukt mikro i laaang tid og jeg visper ikke egg og sukker til jeg kan skrive OLE i den heller og kakene mine vokser!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå