SardintrollReturns Skrevet 2. september 2019 #21 Skrevet 2. september 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Ok, dere bruker rå, hele rødbeter rett fra naboens hage til dette? Anonymkode: 057e0...c61 Nei, bruker skivede rødbeter på glass fra butikkens hylle.
AnonymBruker Skrevet 2. september 2019 #22 Skrevet 2. september 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ok, dere bruker rå, hele rødbeter rett fra naboens hage til dette? Anonymkode: 057e0...c61 De fleste bruker nok fra butikken. Anonymkode: 90c7f...fbb
AnonymBruker Skrevet 2. september 2019 #23 Skrevet 2. september 2019 Kutt i biter og stek i ovnen. Ha over litt krydder og honning før du måker det inn der, namnam. Anonymkode: 90b3d...3d4
Jerry Lee Skrevet 2. september 2019 #24 Skrevet 2. september 2019 Ikke det du spør om siden du har ferske rødbeter... Men om du sylter dem er det godt, nesten et must, til spekesild. Godt til kjøttkaker og fiskekaker... Og veldig godt på leverpostei med sprøstekt løk. Bytt gjerne ut sylteagurk med syltede rødbetskiver i roastbeefbaguett.
AnonymBruker Skrevet 2. september 2019 #25 Skrevet 2. september 2019 Akkurat nå, SardintrollReturns skrev: Nei, bruker skivede rødbeter på glass fra butikkens hylle. Akkurat nå, AnonymBruker skrev: De fleste bruker nok fra butikken. Anonymkode: 90c7f...fbb Da er svarene uten interesse i tråden, som ikke handler om ferdig syltede rødbeter fra glass.De er liksom litt lettere å håndtere enn rå rødbeter. (Og så er det alltid greit å lese åpningsinnlegget i en tråd, ikke bare tittelen). Anonymkode: 057e0...c61 1
Jerry Lee Skrevet 2. september 2019 #26 Skrevet 2. september 2019 På Saturday, August 31, 2019 den 23.00, Pjolterbeist skrev: Borsjtsj (ukrainsk/russisk rødbetesuppe - lag en stor porsjon og frys ned) Signerer. Det er nydelig. Aldri lagd det, men blitt det servert. 1
AnonymBruker Skrevet 2. september 2019 #27 Skrevet 2. september 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Da er svarene uten interesse i tråden, som ikke handler om ferdig syltede rødbeter fra glass.De er liksom litt lettere å håndtere enn rå rødbeter. (Og så er det alltid greit å lese åpningsinnlegget i en tråd, ikke bare tittelen). Anonymkode: 057e0...c61 Jeg kjøper rå røbeter på butikken. Anonymkode: 90c7f...fbb
exictence Skrevet 2. september 2019 #28 Skrevet 2. september 2019 Skreller og deler dem i terninger og har i ildfastfat sammen med andre rotgrønnsaker, med olje og salt, krydder. 50 min i 180 grader
Brunhilde Skrevet 2. september 2019 #29 Skrevet 2. september 2019 Jeg river dem på råkostjernet og lager salat av revet gulrot, rødbeter og finsnittet kål. Dressing av balsamico og olivenolje, og et eller annet som knaser litt på toppen. Pinjekjerner eller noe annet.
AnonymBruker Skrevet 2. september 2019 #30 Skrevet 2. september 2019 Jeg juicer mine. De er også veldig gode om du kutter dem opp og ovnsbakte dem med litt andre rotgrønnsaker. Løk og poteter f.eks Anonymkode: 4a996...448
AnonymBruker Skrevet 2. september 2019 #31 Skrevet 2. september 2019 2 minutter siden, Brunhilde skrev: Jeg river dem på råkostjernet og lager salat av revet gulrot, rødbeter og finsnittet kål. Dressing av balsamico og olivenolje, og et eller annet som knaser litt på toppen. Pinjekjerner eller noe annet. Nam. Det hørtes godt ut Anonymkode: 4a996...448
Brunhilde Skrevet 2. september 2019 #32 Skrevet 2. september 2019 10 minutter siden, AnonymBruker said: Nam. Det hørtes godt ut Anonymkode: 4a996...448 Favorittlunsjen
AnonymBruker Skrevet 3. september 2019 #33 Skrevet 3. september 2019 Kaster dem på naboen. Han er en snilefisk, så fortjener det. Anonymkode: fa075...b9a 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå