Gå til innhold

Hva bruker du rødbeter til?


Anbefalte innlegg

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

 

Ok, dere bruker rå, hele rødbeter rett fra naboens hage til dette?

Anonymkode: 057e0...c61

Nei, bruker skivede rødbeter på glass fra butikkens hylle. :)

Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

 

Ok, dere bruker rå, hele rødbeter rett fra naboens hage til dette?

Anonymkode: 057e0...c61

De fleste bruker nok fra butikken.;)

Anonymkode: 90c7f...fbb

Skrevet

Kutt i biter og stek i ovnen. Ha over litt krydder og honning før du måker det inn der, namnam. 

Anonymkode: 90b3d...3d4

Skrevet

Ikke det du spør om siden du har ferske rødbeter...

Men om du sylter dem er det godt, nesten et must, til spekesild. Godt til kjøttkaker og fiskekaker...

Og veldig godt på leverpostei med sprøstekt løk. Bytt gjerne ut sylteagurk med syltede rødbetskiver i roastbeefbaguett.

Skrevet
Akkurat nå, SardintrollReturns skrev:

Nei, bruker skivede rødbeter på glass fra butikkens hylle. :)

 

Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

De fleste bruker nok fra butikken.;)

Anonymkode: 90c7f...fbb

Da er svarene uten interesse i tråden, som ikke handler om ferdig syltede rødbeter fra glass.De er liksom litt lettere å håndtere enn rå rødbeter. (Og så er det alltid greit å lese åpningsinnlegget i en tråd, ikke bare tittelen).

Anonymkode: 057e0...c61

  • Liker 1
Skrevet
På Saturday, August 31, 2019 den 23.00, Pjolterbeist skrev:

 

Borsjtsj (ukrainsk/russisk rødbetesuppe - lag en stor porsjon og frys ned)

 

Signerer.  Det er nydelig.   Aldri lagd det, men blitt det servert.

  • Liker 1
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

 

Da er svarene uten interesse i tråden, som ikke handler om ferdig syltede rødbeter fra glass.De er liksom litt lettere å håndtere enn rå rødbeter. (Og så er det alltid greit å lese åpningsinnlegget i en tråd, ikke bare tittelen).

Anonymkode: 057e0...c61

Jeg kjøper rå røbeter på butikken.

Anonymkode: 90c7f...fbb

Skrevet

Skreller og deler dem i terninger og har i ildfastfat sammen med andre rotgrønnsaker, med olje og salt, krydder. 50 min i 180 grader

Skrevet

Jeg river dem på råkostjernet og lager salat av revet gulrot, rødbeter og finsnittet kål. Dressing av balsamico og olivenolje, og et eller annet som knaser litt på toppen. Pinjekjerner eller noe annet.

 

Skrevet

Jeg juicer mine.

De er også veldig gode om du kutter dem opp og ovnsbakte dem med litt andre rotgrønnsaker. Løk og poteter f.eks :) 

Anonymkode: 4a996...448

Skrevet
2 minutter siden, Brunhilde skrev:

Jeg river dem på råkostjernet og lager salat av revet gulrot, rødbeter og finsnittet kål. Dressing av balsamico og olivenolje, og et eller annet som knaser litt på toppen. Pinjekjerner eller noe annet.

 

Nam. Det hørtes godt ut :P

Anonymkode: 4a996...448

Skrevet
10 minutter siden, AnonymBruker said:

Nam. Det hørtes godt ut :P

Anonymkode: 4a996...448

Favorittlunsjen :ler:

 

Skrevet

Kaster dem på naboen. Han er en snilefisk, så fortjener det. 

Anonymkode: fa075...b9a

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...