Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Frossen kalkunbryst som stekes , noen som vet hvor lenge dette holder seg i kjøleskapet etterpå? 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

4-5 dager ca. 
Det er omtrent samme holdbarhet på alt av kjøtt som er stekt/kokt (med mindre det er saltet/røkt) 
 

Anonymkode: 95780...91a

  • Liker 1
Skrevet

Om det er tilberedt til middag. Har stått på bordet, folk har forsynt seg, og det er konteminert av andre matvarer, da kaster jeg rester etter 2-3 dager. 

Om jeg har tilberedt som pålegg. Det vil si dampet, kun behandlet med sterilisert kniv og utstyr, vakumpakket og så fryst ned. Da kan det fint ligge i kjøleskapet i en ukes tid, akkurat som annet kjøttpålegg. 

Anonymkode: e5d5f...a3d

Skrevet
2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Om det er tilberedt til middag. Har stått på bordet, folk har forsynt seg, og det er konteminert av andre matvarer, da kaster jeg rester etter 2-3 dager. 

Om jeg har tilberedt som pålegg. Det vil si dampet, kun behandlet med sterilisert kniv og utstyr, vakumpakket og så fryst ned. Da kan det fint ligge i kjøleskapet i en ukes tid, akkurat som annet kjøttpålegg. 

Anonymkode: e5d5f...a3d

takk for svar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...