JoeyJeeze Skrevet 27. august 2019 #1 Skrevet 27. august 2019 Heeeello! Har noen av dere smakt dunkin donuts eller krispy creme? Da har dere sikkert kjent følelsen av at donuten føles litt sånn «deigete» ut, men ikke så mye at det ikke går an å spise det. Jeg har nå forsøkt meg på å lage disse donutene som de selger, men mislykkes hver eneste gang! Donuten blir for sprø (vet de da må frityrkokes kortere), ser ut som brød inni, er tørt og smaker ikke søtt i det hele tatt. Regner også med at de (DD og KC) har en «hemmelig» oppskrift, men har et lite håp om at noen dere på forumet her kan ha en mening eller to om hva som kan gjøres for å «nærme» seg oppskriften deres😅 Oppskriften jeg har brukt til nå er som følger; 2 egg 2 dl melk (40-46°) 2 ts med tørrgjær (søtbakst) 1 liten klype med salt 1 ts med vanilje extract 70 g med sukker 50 smeltet margarin Ca 480 g mel til frityr kokingen brukte jeg rapsolje! Kun ute etter noen som kan svare, trenger ikke høre at det er det kun dd eller kc som vet😅
AnonymBruker Skrevet 27. august 2019 #2 Skrevet 27. august 2019 Når jeg er i NYC eller i USA generelt er Krispy Kreme noe av det første jeg besøker. Baker gjerne mine egne men forsøker ikke å gjenskape dem siden det er vanskelige. Men jeg har funnet frem til en norsk matblogger som har oppskriften på Original Glaze og den er søren meg lik originalen. Anonymkode: d934c...9a7
AnonymBruker Skrevet 27. august 2019 #4 Skrevet 27. august 2019 3 minutter siden, JoeyJeeze skrev: Åh, har du linken til siden? https://millasmat.com/bakverk/original-glaze Anonymkode: d934c...9a7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå