Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Dere som bruker salsa, heller dere et glass oppi stekepanna og blander i det stekte kjøttet, eller står salsaen på bordet og påføres med en dæsj te-skje på tacoen når den er satt sammen i taco? 

Anonymkode: 6d0d7...d09

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Etter en reise i Mexico lager vi sjelden "norsk taco" lengre. Nå lager vi al pastor, asada, gobernador, carnitas etc. og lagr vår egen ferske salsa, guacamole, maissalsa etc. 

Anonymkode: f10ea...51d

Skrevet

Pulled chicken (er ikke så glad i vanlig tacokrydret kjøttdeig, blander kyllingen med brunt sukker og en hjemmelaget grønn paprikasalsa), salat, revet ost, mais, rømme, guacamole og pico de gallo. Lefser eller skjell alt ettersom hva jeg har lyst på akkurat da.

  • Liker 1
Skrevet

Tacokjøtt (vanlig kjøttdeig eller kyllingkjøttdeig), salat, agurk, mais, løk, guacamole, koriander og salsa.

Skrevet

Lefser, rømme, kjøttdeig, knuser tortilla, jalapenos, tomater, agurk, rødløk, salat, mais, fetaost eller vanlig ost, salsa eller chutney. 

Anonymkode: 455bf...c69

Skrevet

Ikke noe som ikke allerede har blitt nevnt, egentlig. Vi har kjøttdeig, revet ost, rømme, mais, løk, salsa og guacamole. Under alle godsakene ligger lefsa. xD 

  • Liker 1
Skrevet

Legger til pineapple salsa på lista 🙌🏻

Skrevet
10 timer siden, AnonymBruker skrev:

Etter en reise i Mexico lager vi sjelden "norsk taco" lengre. Nå lager vi al pastor, asada, gobernador, carnitas etc. og lagr vår egen ferske salsa, guacamole, maissalsa etc. 

Anonymkode: f10ea...51d

Elsker å lage egne salsaer! 🙌🏻 

Skrevet

Rømme, karbonadedeig, salat, løk, paprika, avokado (når den ikke er pil råtten!), agurk, mais, salsadressing, spice mix. 

Liker best lefser, whole wheat. 

Skrevet
21 minutter siden, DeLorean skrev:

Rømme, karbonadedeig, salat, løk, paprika, avokado (når den ikke er pil råtten!), agurk, mais, salsadressing, spice mix. 

Liker best lefser, whole wheat. 

Føler avokado’n går fra spisemoden til råtten på 5 min, evig taco problem 

Skrevet
2 minutter siden, Nora08 skrev:

Føler avokado’n går fra spisemoden til råtten på 5 min, evig taco problem 

Avokado er noe drit. Altfor uberegnelig. Kanskje frossen ferdigskivet er en løsning? 

Lei av å sløse bort penger på råtten avokado! 

Skrevet

Bygger mine på nøyaktig denne måten:

1. Tacolompe (glutenfri er ikke så god, men heller det enn å tilbringe natten med magekramper og endetarmsrift i stedet for søvn).
2. Rømme (laktosefri smaker likt, null stress).
3. Taco-saus.
4. Blande rømmen og taco-sausen (viktig).
5. Salat.
6. Ost.
7. Brett lompa (det finnes ikke overfyllt tacolompe, bare dårlig grep).

Tacoen min er kjedelig, jeg vet, men jeg liker egentlig ikke taco. Der var det sagt.

Anonymkode: ea052...787

Skrevet
På 26.8.2019 den 2.29, AnonymBruker skrev:

Dere som bruker salsa, heller dere et glass oppi stekepanna og blander i det stekte kjøttet, eller står salsaen på bordet og påføres med en dæsj te-skje på tacoen når den er satt sammen i taco? 

Anonymkode: 6d0d7...d09

Setter skålen på bordet og folk har på som de ønsker. Ikke alle liker det.

Jeg har guacamole, drømmelett, karbonadedeig, ost, tacosaus, paprika, agurk, tomat, mais, mer drømmelett, og peanøtter.

Anonymkode: 88951...117

Skrevet

Tacokrydret kjøttdeig, karbonadedeig eller kyllingkjøttdeig. Kan hende jeg også tar crispy chicken mix-en til Santa Maria. 
Enten taco tubs eller lefse, normalt sett pleier vi å ha begge for variasjon. 
Starter alltid med ost, også kjøtt. Salat, mais og paprika, så avslutter jeg med rømme-dressing som jeg lager selv. 

Anonymkode: 40681...21a

Skrevet

Blir som regel en av disse:

Biff uten tacokrydder, guacamole, hjemmelaget tomatsalsa, mango, knuste nachochips, fetaost, agurk

Stekt eller røkt laks, avocado, mango, hvitløkshummus, agurk, ost og sprøstekt løk

Anonymkode: f301a...e6f

Skrevet

Vi lager bønnestuing av løk, hvitløk, fersk chili, knuste tomater og kidneybønner. Litt rømme og diverse krydder i. Koker det over flere timer. Smaker helt fantastisk! 

Anonymkode: bffb2...ca3

Skrevet

 

7 timer siden, AnonymBruker skrev:

Setter skålen på bordet og folk har på som de ønsker. Ikke alle liker det.

Jeg har guacamole, drømmelett, karbonadedeig, ost, tacosaus, paprika, agurk, tomat, mais, mer drømmelett, og peanøtter.

Anonymkode: 88951...117

Peanøtter var ny for meg! Dette må prøves!

Skrevet (endret)

 Tacorekkefølgen er også viktig og svært individuell. Min er 

1. Wholewheat tortilla 

2. Rømme smurt slik at rømmen dekker rundt alt innhold når tacoen er brettet (rømme på tube var max dårlig idee for min tacorekkefølge)

3. Kjøtt/kjøtt-alternativ. Samme hva, er nr 3 i rekken uansett

4. Guacamole 

5. Hjemmelaget tomat salsa (og ris hvis det er mer en burrito)

6. Mango chutney/salsa

7. Paprika

8. Topper mesterverket med så mye salat jeg tror det er plass til.

 

bretter sammen og håper på det beste 😊

Endret av Nora08
Skrevet

Soyafarse,agurk,tomat,mais,rød løk,avocado,salsa, og cashew«rømme»

Anonymkode: 2c8d7...e53

  • Liker 1
Skrevet (endret)

Vi lager "taco" med helstekt indrefilet (fra rema1000) skjært i tynne skiver! Det blir en helt annen rett enn den vanlige norske tacoen. Tradisjonelle taco-grønnsaker til og selvsagt hjemmelaget guacamole! Bruker taco chips til. Bruker kun bittelitt fajitakrydder på kjøttet. Anbefales! :) 

Endret av LeneXCII
  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...