Calla Skrevet 12. mai 2005 #1 Skrevet 12. mai 2005 Har en del poser med hasselnøtter...pleier å bruke de i kyllingsalat, men er det noen som har noen andre forslag? (har fått nytt kjøkken så jeg er litt ivrig for tiden.. )
Gjest Aurélie Skrevet 12. mai 2005 #2 Skrevet 12. mai 2005 Gratulerer med nytt kjøkken! Nøttepanert torsk med hvite poteter 4 porsjoner. 600 g torskefilet 80 g hasselnøtter 6 ss fint sammalt mel 1 ts salt pepper 1 egg 2 ss rapsolje til steking 1 kg poteter Salat: 2 røde epler 4 stilker selleri 2 små klaser druer 1 bunt bredbladet persille 2 ts sitronsaft 8 ss rømmekolle 10 % fett Skjær de uskrelte eplene i terninger og sellerien i skiver. Del druene i to og fjern steinene. Finhakk persillen. Bland salaten godt sammen med sitronsaft og rømmekolle. Skrell potetene og kok dem møre i usaltet vann. Finhakk hasselnøttene og bland dem med mel, salt og pepper i en dyp tallerken. Knekk egget i en skål og pisk med litt vann. Vend torskefiletene i egget og så i nøtte- og melblandingen. :-) Wokede buketter med hasselnøtter For 4 personer Ingredienser: 175 g blomkål, delt i buketter 175 g broccoli, delt i buketter 1 ss solsikkeolje 50 g hasselnøtter, finhakket 4 ss crème fraîche eller rømme salt nymalt svart pepper chilipulver eller finhakket rød paprika Tilberedning: Del blomkål- og broccoli i jevnstore buketter. Varm oljen i en stor stekepanne eller wok, og stek bukettene under omrøring ved sterk varme i 1 minutt. Reduser varmen og stek videre under omrøring i 5 minutter til, deretter tilsettes hasselnøtter, salt og pepper. Når blomkål- og broccolibukettene er sprø og nesten myke, rører du inn crème fraîche eller rømme og varmer forsiktig til blandingen er så vidt gjennomvarm. Server bukettene omgående, drysset med chilipulver eller finhakket rød paprika.
Gjest Anonymous Skrevet 12. mai 2005 #3 Skrevet 12. mai 2005 Like deler revet syrlig eple og reven gulrot blandes. Rømme som dressing og hasselnøtter på toppen. Litt rosin kan også tilsettes.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå