Gå til innhold

kyllingkjøttdeig..


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

... har jeg nå prøvd og vel og bra at det er sunt, men smaken er jo relativ tam. så i dag trenger jeg noen forslag til hva jeg kan lage av det så det blir litt smak. Noen hjemmelagde gryteretter eller noe... anyone?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Da hadde jeg laga taco eller annen meksikansk mat!

Der er det jo nok krydring, og du får nok smak!

Enjoy!

Gjest Anonymous
Skrevet

Jeg lagde hamburgere med kyllingkjøttdeig i går. Spedde deigen med salt og pepper, litt Dijon sennep, hvitløk og litt hakket løk samt et egg. Godt!

Skrevet

skal prøve hjemmelaget lasagne i morgen

hva med hjemmelaget chili con carne, der er det ganske mye chili i?

Skrevet

Prøv svinekjøttdeig, det smaker mer :)

Gjest espen
Skrevet
Jeg lagde hamburgere med kyllingkjøttdeig i går. Spedde deigen med salt og pepper, litt Dijon sennep, hvitløk og litt hakket løk samt et egg. Godt!

Jeg bruker ofte denne oppskriften:

http://www.aperitif.no/index.db2?id=64436

500 g kyllingkjøttdeig

½ ss salt

1 ss tomatpuré

2 egg

1 finhakket løk

1 ts oregano

1 ts paprikapulver

I tillegg har jeg i

-Litt pepper

-En halv++ pakke oppkuttet bladpersille

-Litt (drøy ts kanskje) honning Dijon sennep.

-Har jeg noen rester av paprika, så kutter jeg det også i fine biter og har oppi

-Noen biter blåmuggost eller annen ost. Blåmuggost er best.

Det står 500 gram kjøttdeig. Jeg bruker alltid en pakke. Husker ikke helt hvor mye denne veier.

Skrevet

Senest i går hadde vi fajitas med kyllingkjøttdeig. Kjøp fajitaskrydder i steden for tacokrydder i butikken (og jeg anbefaler Santa Maria). Tilbered som vanlig. Server med tortillas eller wraps, en god salat, ost og evt tacosaus. Det er kjempegodt! Vi har det hver uke, og det er ikke det samme å spise vanlig tacokrydret kjøttdeig lenger altså. Det er mye bedre!

Gjest Kyllingen
Skrevet

Har sluttet å bruke kyllingkjøttdeig jeg. Smaker jo ingenting! Karbonadedeig er mye bedre og inneholder bare 5-6g fett.

Gjest borghild
Skrevet

Kyllingkjøttdeig smaker grevling! Bedre å bruke vanlig kjøttdeig da og heller kutte ut smøret på brødskiva.

Gjest Anonymous
Skrevet
Har sluttet å bruke kyllingkjøttdeig jeg. Smaker jo ingenting! Karbonadedeig er mye bedre og inneholder bare 5-6g fett.

Det er variasjonen som er poenget. Alt til sin tid.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...