AnonymBruker Skrevet 20. august 2019 #1 Skrevet 20. august 2019 Har en vakumpakket korv som jeg skulle fått tint med en gang. Kan jeg putte hele greien oppi kokt vann? eller blir det feil i forhold til bakterier osv? Anonymkode: 4c514...c86
Mokkilokki Skrevet 20. august 2019 #2 Skrevet 20. august 2019 Du kan legge pølsen i vann og gradvis varme den opp og la den trekke 10-15 min. Spørs hvor tjukk pølsa er 2
AnonymBruker Skrevet 20. august 2019 #3 Skrevet 20. august 2019 Akkurat nå, Mokkilokki skrev: Du kan legge pølsen i vann og gradvis varme den opp og la den trekke 10-15 min. Spørs hvor tjukk pølsa er Takk for svar! Da gjør jeg det. Anonymkode: 4c514...c86
Jytte Skrevet 21. august 2019 #4 Skrevet 21. august 2019 Du kan tine den mens den lager seg selv på maks ti minutter, ofte bare fem. Samme kan man gjøre med fryste karbonader, fiskekaker, pølser, flatpakket karbonadedeig. Ha smør i panna, sett på høy varme. Når smøret freser har du i kjøttet /fiskekakene og halv dl. vann. Sett på lokk, skru ned varmen eller slå den av. Vannet gjør at det blir mye damp som gjør den frosne maten varm uten å bli stekt. Har man ved en feil f.eks. handlet inn noe som smaker for salt vil denne fremgangsmåten vanne ut en del av saltet. Er jeg lat og veldig sulten en dag hender det jeg gjør det. Har også i løk samtidig med f.eks. karbonade. Etter fem minutter litt frosne grønnsaker, helst de som er dampet, de smaker best. Gjerne litt tomat i samme panne, evt. squash, paprika, og rømme eller chreme fraishe ved siden av. 2
AnonymBruker Skrevet 21. august 2019 #5 Skrevet 21. august 2019 6 minutter siden, Jytte skrev: Du kan tine den mens den lager seg selv på maks ti minutter, ofte bare fem. Samme kan man gjøre med fryste karbonader, fiskekaker, pølser, flatpakket karbonadedeig. Ha smør i panna, sett på høy varme. Når smøret freser har du i kjøttet /fiskekakene og halv dl. vann. Sett på lokk, skru ned varmen eller slå den av. Vannet gjør at det blir mye damp som gjør den frosne maten varm uten å bli stekt. Har man ved en feil f.eks. handlet inn noe som smaker for salt vil denne fremgangsmåten vanne ut en del av saltet. Er jeg lat og veldig sulten en dag hender det jeg gjør det. Har også i løk samtidig med f.eks. karbonade. Etter fem minutter litt frosne grønnsaker, helst de som er dampet, de smaker best. Gjerne litt tomat i samme panne, evt. squash, paprika, og rømme eller chreme fraishe ved siden av. Takk for gode tips! Anonymkode: 2a330...604 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå