AnonymBruker Skrevet 20. august 2019 #1 Skrevet 20. august 2019 Hei. Jeg trenger litt tips og råd, gjerne fra noen fra Italia 😊 Har noen kombinert f. eks norsk ertestuing med diverse pastaretter? Gjerne litt lette, freshe retter med kylling, skalldyr eller fisk? Jeg vil gjerne ha oppskrifter om dere har, eller bare ideer til kombinasjoner. Anonymkode: ba722...490
AnonymBruker Skrevet 20. august 2019 #2 Skrevet 20. august 2019 Ertestuing? Sammen med en pastarett? Har ikke trua, sorry ass Anonymkode: 5722c...061 2
AnonymBruker Skrevet 20. august 2019 #3 Skrevet 20. august 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Ertestuing? Sammen med en pastarett? Har ikke trua, sorry ass Anonymkode: 5722c...061 Men noen andre tenkbare kombinasjoner da? Anonymkode: ba722...490
Hunter7 Skrevet 20. august 2019 #4 Skrevet 20. august 2019 Osso bucco med beinskiver fra elg, hjort, eller rein og safranrisotto til (kanskje ikke den letteste retten, men til gjengjeld nydelig) Kyllingfilet med ramsløk-pesto Minestronesuppe
AnonymBruker Skrevet 20. august 2019 #5 Skrevet 20. august 2019 Panna cotta med multer. Anonymkode: d2b59...56f 1
AnonymBruker Skrevet 20. august 2019 #6 Skrevet 20. august 2019 Er jo flere som har erter i pasta carbonara. Så skjønner ikke at ertestuing skal være noe problem. På pizza kan man jo også ha hva som helst på og mange moderne pizzaer som er kombinert med norsk mat. Anonymkode: a1fa9...fe0
Gjest Kritt Skrevet 21. august 2019 #9 Skrevet 21. august 2019 Minst halvparten av norske familier spiser norsk-italiensk mat hver uke.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå