Gå til innhold

Noen som har kombinert italiensk mat med norsk mat?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei. 

Jeg trenger litt tips og råd, gjerne fra noen fra Italia 😊 Har noen kombinert f. eks norsk ertestuing med diverse pastaretter? Gjerne litt lette, freshe retter med kylling, skalldyr eller fisk? 

Jeg vil gjerne ha oppskrifter om dere har, eller bare ideer til kombinasjoner. 

Anonymkode: ba722...490

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ertestuing? Sammen med en pastarett?

Har ikke trua, sorry ass

Anonymkode: 5722c...061

  • Liker 2
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Ertestuing? Sammen med en pastarett?

Har ikke trua, sorry ass

Anonymkode: 5722c...061

Men noen andre tenkbare kombinasjoner da? 

Anonymkode: ba722...490

Skrevet

Osso bucco med beinskiver fra elg, hjort, eller rein og safranrisotto til (kanskje ikke den letteste retten, men til gjengjeld nydelig)

Kyllingfilet med ramsløk-pesto

Minestronesuppe 

Skrevet

Panna cotta med multer.

Anonymkode: d2b59...56f

  • Liker 1
Skrevet

Er jo flere som har erter i pasta carbonara. Så skjønner ikke at ertestuing skal være noe problem. 

På pizza kan man jo også ha hva som helst på og mange moderne pizzaer som er kombinert med norsk mat. 

Anonymkode: a1fa9...fe0

Gjest AthenaRavenLuna
Skrevet

Kjøttkaker med makaroni :P

Skrevet

Spagetti med lutefisk. 

Skrevet

Minst halvparten av norske familier spiser norsk-italiensk mat hver uke.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...