Gå til innhold

Erstatning for øl i matlaging.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har funnet en oppskrift på en gryterett hvor det skal være porterøl i. Jeg har brukt øl i matlaging før og vet jeg ikke liker det, men i tillegg til ølsmaken som jeg ikke liker tilfører jo sikkert ølet andre ting som jeg nok ikke vil gå glipp av. Finnes det noe man kan erstatte øl med på samme måte som man bruker f.eks. eplejuice i stedet for hvitvin?

Anonymkode: 073a9...3ec

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ølet er jo med i oppskriften for ølsmakens skyld, og når du ikke liker ølsmaken, kan du bare droppe ølet.

Andre smaktilsetninger og smaksforsterkere, som pleier å passe i kjøttgryter, er gjærekstrakt, sojasaus, Worcestersauce og rødvin.

Anonymkode: 85ee1...23d

  • Liker 4
Skrevet

Mange syns porter er for kraftig øl. Du kan evt forsøke å bytte med brown ale som er mindre bitter i smaken, og mmed mindre humlepreg. 

Anonymkode: ba6ca...066

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...