Gå til innhold

Noen som vil være med i en matklubb


:-) anna

Anbefalte innlegg

Jeg fikk endelig laget Frk. Stellas osteboller, veldig gode!

Litt søte så kanskje jeg skal kutte ut sirup neste gang evt. ha i litt havsalt.

Gleder meg til å prøve ukas oppskrifter, midt i blinken for meg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har liten matlyst og liten energi til å lage mat som er mer avansert enn pølse med brød så jeg utsette all matlaging til litt senere.

Men mannen min kommer hjem neste uke, og da kan det hende jeg gidder og prøve noe nytt og spennende.

Osteboller bærpai og tomatsuppe står ihvertfall øverst på kokelisten!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Her var det mye spennende mat! Kan jeg få bli med eller? Jeg vet ikke hvor mye jeg har å bidra med, men jeg har iallefall et par oppskrifter jeg kan komme med :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan noen legge ut en liste over hvem som skal legge ut oppskrift og i hvilken uke de skal legge ut? Da er det lettere for meg å huske når det er min tur! :icon_razz:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet at jeg ikke er med her, men i kveld skal jeg lage middelhavspanne. Håper den er god!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I kveld skal jeg lage carbonara :) Jeg bare lurer på en ting.. Hvor mange porsjoner er oppskriften til?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det "min" carbponara du skal lage? Den gir vel ca 4 porsjoner, tror jeg. Husk å ha i mer væske enn det står i oppskriften!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skulle det ikke komme ny oppskrift i går? Venter i spenning jeg! Laga carbonara i går, den var kjempegod! :klappe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

her kommer min oppskrift:

finnbiff/reinskav

(denne er veldig enkel med fix ferdig toro pose)

en pose reinskav

en pakke viltsaus fra toro

en pakke fløtesaus fra toro

noen skiver brunost

dæsj tyttebær

dæsj rømme

krydder

stek kjøttet sammen med krydder som salt, pepper, viltkrydder, rosmarin og gastromat. ikke stek kjøttet for lenge. ca 8 min.

saus:

bland sammen toro posene og kok sammen. tilsett noen biter brunost, en dæsj tyttebær, en dæsj rømme og litt ekstra krydder (samme som brukt til å steke sammen med kjøttet. kok sammen sausen og ha i kjøttet.

kok i ca 15 min

bon appetitte!

Endret av mee mee
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette ser veldig godt ut! Gleder meg til å prøve :)

Men hva er "Noen biter brunsaus"?

Endret: Nå skjønte jeg det tror jeg. Det skal stå brunost :ler:

Endret av Ninen
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette ser veldig godt ut! Gleder meg til å prøve  :)

Men hva er "Noen biter brunsaus"?

Endret: Nå skjønte jeg det tror jeg. Det skal stå brunost  :ler:

ja det skulle det :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
Gjest Leiababe

En stund siden jeg har vært her nå. Hvordan ser lista ut? Laget carbonaraen her om dagen. Veldig god, og ble veldig godt motatt av gjestene :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...