Gå til innhold

Noen som vil være med i en matklubb


:-) anna

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Veldig spent - og litt utålmodig... :sjenert::ler:

Jeg har laget både pasta og ginger snaps siden sist jeg "avla rapport". Pastaen var kjempegod - det var kjempegodt med kombinasjonen pepperoni og svinekjøtt sammen (skal faktisk ha dette i dag igjen! ;). Ginger snap'sene var også veldig gode, men litt "julete" i smaken pga krydderne. Gjorde seg veldig godt sammen med en julebrus iallefall! :ler:

Da er det bare fisken jeg ikke har laget - venter litt på en anledning...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

nå kommer den! legger ut en oppskrift som er veldig enkel og lage. trenger ikke mange ingredienser heller. men den er veldig god :) passer perfekt som travle mennesker som meg!

fisk i løk- og paprikasaus 2 posjoner

1/2 løk

1/2 paprika i skiver

1 ss myk margarin/olje

1 ss hvetemel

1 dl vann

1/2 fiskebuljongterning

1 dl fløte

300-400 g fiskefilet (torsk, uer eller sei)

salt og pepper

1. vask, rens og del opp grønnsakene.

2. surr løk og paprika i margarin/olje til løken er blank.

3. dryss over melet og bland godt. spe med vann og fløte og kok opp. rør inn fiskebuljongterning.

4. skjær fiskefileten i serveringsstrykker, og legg dem i sausen.

5. la fisken trekke til den er ferdig, ca 10 min.

server med en salat og poteter, ris eller pasta til.

håper denne faller i smak!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spiste litt tidlig middag i dag, og lagde fiskeretten til mee mee. Den var kjempegod og veldig enkel å lage! :) Lillegutt på 9 måneder fikk også smake litt (tilpasset ham), og det så ut til at han likte smaken (selv om det var uvant med klumper ;) ). Kommer til å lage dette igjen, altså! :Nikke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fiskeretten til mee mee var bare knallgod - den kommer jeg garantert til å lage igjen!!!

Brukte fersk seifilet, serverte med ris og dampet broccoli. Til og med sambo, som "hater" fisk, spiste med GOD appetitt!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

De chocolate chips cookie`sene, blir det mange av en sånn porsjon?

Har litt lite sjokolade i huset, så tenkte å halvere deigen for da kan jeg bruke en halv plate med kokesjokolade. Men blir det mange da?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke laget fisk denne uka.

Magen min er så lite glad i løk, så jeg håper det er ok at jeg hopper over den.

Men nå venter jeg spent på neste oppskrift.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Lager ny liste, håper det er i orden at jeg føyer til uke også.

søndagsengel? - Ost og skinkepai

:-) anna - Mors hjemmebakte grovbrød

Frk. Stella - Enchiladas

Chelsea - Baconkledd breiflabb

Gyngestol - Favorittpasta

Lisee - Ginger snaps

mee mee - Fisk i løk og paprikasaus

Gjest_Merethe_81_* - uke 45

Cilla - uke 46

Ulva - uke 47

Ninen - uke 48

Sille - uke 49

Ingrid78 -uke 50

Latee - uke 51

Monja - uke 52 (?)

Leiababe - uke 1 (?)

Pellegrino - uke 2 (?)

Folkens, skal vi legge ut oppskrift i uke 52, eller blir det bare stress?

Endret av Sille
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Folkens, skal vi legge ut oppskrift i uke 52, eller blir det bare stress?

Jeg synes vi skal hoppe over uke 52!

Er det noen som vet om Gjest_Merethe_81_* er med enda?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt vanskelig å sende pm...så jeg tar sjansen på å bare komme med en oppskrift............

Hvis hun kommer så får hun heller legge ut neste uke.

Her er oppskriften på min mammas kanelboller! Heter egentlig kanelbuller eller hva de kaller det i Sverige.

De er kjempegode og saftige! Nå kan du bake og fryse ned! Disse er kjempegode når du tiner de opp igjen.

Mammas kanelboller!

40 g gjær

150 g margarin

5 dl melk

1,5 dl sukker

1/2 ts salt

Hvetemel til passe deig.

Lag vanlig gjærdeig og la heve.

Kjevles ut til et stort rektangel. Smør med mykt smør, sukker og kanel. Rull sammen til en tykk pølse. Denne pølsa skal ikke bli så veldig tykk, derfor bør du tenke på det når du kjevler ;)

Skjær i passe skiver, og legg det i muffinsformer. Muffinsformene gjør at smøret ikke renner ut, og de blir ikke tørre. Så ikke hopp over disse!

Pensle med egg og strø perlesukker på toppen.

Stek 225 grader, ca 5-10 minutter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...