Gjest Sarah Jessica Skrevet 10. mai 2005 #1 Skrevet 10. mai 2005 Jeg jobber lange vakter annenhver uke som strekker jeg utover hele ettermiddagen og kvelden. Dermed må jeg spise middag på jobb, og har etterhvert prøvd ut utallige mikroretter (vi har ikke stekeovn tilgjengelig, bare mikro og vannkoker). Prøver å lage salat, koke pasta og ta med en boks tunfisk til osv eller middagsrester hjemmefra, men det blir mest ferdigmat. Jeg har selvsagt testet ut Fjordlands produkter som jo er veldig bra i forhold til alt i frysedisken. Men trenger gode tips - det er så lett å gå lei!!
Theo Skrevet 10. mai 2005 #2 Skrevet 10. mai 2005 Wok! Jeg lager alltid wok til å ha med på jobb. Du kan putte oppi det du føler for, og med kjøtt i og ris til, blir det et sunt og godt måltid.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå