Gjest Melk Skrevet 10. mai 2005 #1 Skrevet 10. mai 2005 Vi har nesten aldri poteter, men skal koke til middag i morgen. Pleier da å koke ekstra og ha til omelett eller steke senere. Men det går ikke denne gangen. Kan man allikevel koke ekstra mange (uten skall) og kutte de i biter/la være heel og fryse? Og så ta dem opp dagen i forveien vi skal ha omelett eller slikt?
Shoegal Skrevet 10. mai 2005 #2 Skrevet 10. mai 2005 tror konsistensen kan bli litt "melete", men hvis du skal steke dem e.l. uansett, tror jeg det går helt fint å putte dem i frysen.
Gjest GreenSky Skrevet 10. mai 2005 #3 Skrevet 10. mai 2005 Frosne pytt i panne-poser selges jo, så jeg tror fint det går an (men har ikke prøvd selv).
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå