~umulia~ Skrevet 9. mai 2005 #1 Skrevet 9. mai 2005 hmm :-? lager sjokoladekake nå, men så nettopp at jeg ikke har kremfløte til glasuren. Hvordan tror dere det går om jeg bytter ut kremfløten med lettmelk? Må jeg evt. endre mengden? Oppskriften nå er å smelte 1 dl kremfløte med 125gr mørk sjokolade. Noen som vet?
Gjest Gjesta Skrevet 9. mai 2005 #2 Skrevet 9. mai 2005 Kremfløten tykner, så da må du bruke mer fett, eventuellt mer melis, avhengig av hva slags glasur du vil ha.
~umulia~ Skrevet 9. mai 2005 Forfatter #3 Skrevet 9. mai 2005 Tusen takk Tex! Tror da at jeg venter med å lage glasuren til i morgen. Håper jeg rekker det før svigers kommer!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå