Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

hmm :-?

lager sjokoladekake nå, men så nettopp at jeg ikke har kremfløte til glasuren. Hvordan tror dere det går om jeg bytter ut kremfløten med lettmelk?

Må jeg evt. endre mengden?

Oppskriften nå er å smelte 1 dl kremfløte med 125gr mørk sjokolade.

Noen som vet?

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjesta
Skrevet

Kremfløten tykner, så da må du bruke mer fett, eventuellt mer melis, avhengig av hva slags glasur du vil ha.

Skrevet

Tusen takk Tex!

Tror da at jeg venter med å lage glasuren til i morgen.

Håper jeg rekker det før svigers kommer!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...