AnonymBruker Skrevet 4. august 2019 #1 Skrevet 4. august 2019 Hvordan oppbevarer jeg stekte kyllingvinger til i morra uten at det skal bli så fettete og ekkelt til i morra? Har spist det til middag i dag men har mye igjen. Og hvordan varmer jeg de opp igjen best til i morra? Mikro, ovnen? Anonymkode: f81af...38c
AnonymBruker Skrevet 4. august 2019 #3 Skrevet 4. august 2019 Holder det å sette i kjøleskap? Jeg gjorde det, og fryste ned dagen etter. Oppdaget at datoen gikk ut samme dag (fredag). Samme med salaten, som selvsagt ikke ble satt i fryser, men datostempel var fredag. Det var på Coop. Vanligvis handler jeg på meny. Er kyllingen ok når den ble avkjølt samme dag og satt i fryser neste dag? Anonymkode: c84e3...35a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå