Ariana807 Skrevet 29. juli 2019 #1 Skrevet 29. juli 2019 (endret) Jeg hadde en god pastasalat de lagde på jobben. Men aner ikke oppskriften. Jeg sliter med smaken av majones (eddikken i majonesen), men prøver å utfordre mine egne smaksløker, og denne her var faktisk litt god 😄👏🏻Jeg vet at noen av ingredienser i denne var: pasta, rømme, majones, vårløk, bacon... husker ikke helt hva annet. Men har noen en god oppskrift? En som ikke smaker for mye majones 😅 hva som er en god blanding? Kom over denne oppskriften her, som kan virke god, men unntak av sylteagurk 😵 https://www.godt.no/oppskrift/4053/kremet-pastasalat Endret 29. juli 2019 av Ariana807
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2019 #2 Skrevet 29. juli 2019 Du vet at du kan lage din egen majones? Da kan du ha mindre eddik i hvis du vil. Anonymkode: 61da0...a34
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2019 #3 Skrevet 29. juli 2019 Legg i en del purreløk eller vårløk så kjenner du ikke majonessmak eller rømmesmak. Det er så enkelt faktisk. Anonymkode: eb782...048 1
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2019 #4 Skrevet 29. juli 2019 Ps, oppskriften du linker til er samme som jeg lager bare at jeg har ikke i sylteagurk og bacon, og jeg bruker purreløk i stedet for vårløk. Anonymkode: eb782...048 1
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2019 #5 Skrevet 29. juli 2019 Jeg bruker 1 grillet kylling paprika mais løk ( enten rød løk eller vårløk) bacon agurk ( skraper ut kjernen) pasta dressing: 1,5 pk majones 1 beger creme fraich presset hvitløk ( etter smak) krus persille salt og pepper og en sprut sitron dette er da nok dressing til alle oss 7 og rester dagen etter Anonymkode: 08b27...e35
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2019 #6 Skrevet 29. juli 2019 Evt gjør som meg og sløyf hele dressingen😁 Anonymkode: 85196...b95
Ariana807 Skrevet 29. juli 2019 Forfatter #7 Skrevet 29. juli 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Evt gjør som meg og sløyf hele dressingen😁 Anonymkode: 85196...b95 Haha, gjort det mange ganger. Men etter å ha eksponert meg hele tiden for litt dressing i ulikt slag, så har jeg startet å like det litt. Og det er fryktelig å hele tiden måtte si uten sån og sån på restaurant. Målet mitt er å til slutt kunne bare spise maten jeg får servert 👍🏻😄 Og det er godt med litt kald mat i denne varmen 😄
Ariana807 Skrevet 29. juli 2019 Forfatter #8 Skrevet 29. juli 2019 16 minutter siden, AnonymBruker skrev: Du vet at du kan lage din egen majones? Da kan du ha mindre eddik i hvis du vil. Anonymkode: 61da0...a34 Joda, men problemet er jo at jeg vil helst sløyfe hele eddikken 😂 Men i forhold til eksponering, så burde jeg heller kjøpe det som alle andre bruker i sin mat da er det det munnen min vender seg til 👍🏻 Men tipset om å blande inn vårløk ol. det kan være hele trikset i den jeg fikk servert på jobb 😄
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2019 #9 Skrevet 29. juli 2019 1 boks rømme 1 pose majones 1 hvitløk 200g pasta rødløk sukkererter mais vårløk bacon kylling stlteagurk salt pepper Anonymkode: 66998...f00
Ariana807 Skrevet 29. juli 2019 Forfatter #10 Skrevet 29. juli 2019 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: 1 boks rømme 1 pose majones 1 hvitløk 200g pasta rødløk sukkererter mais vårløk bacon kylling stlteagurk salt pepper Anonymkode: 66998...f00 200g pasta: kokt, eller ukokt? 😅
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå