Gå til innhold

Pastasalat, oppskrift?


Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Jeg hadde en god pastasalat de lagde på jobben. Men aner ikke oppskriften.

Jeg sliter med smaken av majones (eddikken i majonesen), men prøver å utfordre mine egne smaksløker, og denne her var faktisk litt god 😄👏🏻Jeg vet at noen av ingredienser i denne var: pasta, rømme, majones, vårløk, bacon... husker ikke helt hva annet.

Men har noen en god oppskrift? En som ikke smaker for mye majones 😅 hva som er en god blanding? 

Kom over denne oppskriften her, som kan virke god, men unntak av sylteagurk 😵 https://www.godt.no/oppskrift/4053/kremet-pastasalat

Endret av Ariana807
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Du vet at du kan lage din egen majones? Da kan du ha mindre eddik i hvis du vil.

Anonymkode: 61da0...a34

AnonymBruker
Skrevet

Legg i en del purreløk eller vårløk så kjenner du ikke majonessmak eller rømmesmak. Det er så enkelt faktisk. 

Anonymkode: eb782...048

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Ps, oppskriften du linker til er samme som jeg lager bare at jeg har ikke i sylteagurk og bacon, og jeg bruker purreløk i stedet for vårløk. 

Anonymkode: eb782...048

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Jeg bruker 

1 grillet kylling

paprika

mais

løk ( enten rød løk eller vårløk)

bacon

agurk ( skraper ut kjernen) 

pasta

 

dressing:

1,5 pk majones

1 beger creme fraich

presset hvitløk ( etter smak)

krus persille

salt og pepper og en sprut sitron

 

dette er da nok dressing til alle oss 7 og rester dagen etter 

Anonymkode: 08b27...e35

AnonymBruker
Skrevet

Evt gjør som meg og sløyf hele dressingen😁

Anonymkode: 85196...b95

Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Evt gjør som meg og sløyf hele dressingen😁

Anonymkode: 85196...b95

Haha, gjort det mange ganger. Men etter å ha eksponert meg hele tiden for litt dressing i ulikt slag, så har jeg startet å like det litt. Og det er fryktelig å hele tiden måtte si uten sån og sån på restaurant. Målet mitt er å til slutt kunne bare spise maten jeg får servert 👍🏻😄 

Og det er godt med litt kald mat i denne varmen 😄

Skrevet
16 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Du vet at du kan lage din egen majones? Da kan du ha mindre eddik i hvis du vil.

Anonymkode: 61da0...a34

Joda, men problemet er jo at jeg vil helst sløyfe hele eddikken 😂 Men i forhold til eksponering, så burde jeg heller kjøpe det som alle andre bruker i sin mat :) da er det det munnen min vender seg til 👍🏻

Men tipset om å blande inn vårløk ol. det kan være hele trikset i den jeg fikk servert på jobb 😄 

AnonymBruker
Skrevet

1 boks rømme 

1 pose majones 

1 hvitløk 

200g pasta 

rødløk

sukkererter

mais

vårløk

bacon

kylling

stlteagurk

salt 

pepper

Anonymkode: 66998...f00

Skrevet
4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

1 boks rømme 

1 pose majones 

1 hvitløk 

200g pasta 

rødløk

sukkererter

mais

vårløk

bacon

kylling

stlteagurk

salt 

pepper

Anonymkode: 66998...f00

200g pasta: kokt, eller ukokt? 😅

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...