AnonymBruker Skrevet 27. juli 2019 #1 Skrevet 27. juli 2019 Skal jeg legge posen i en bolle med kaldt eller varmt vann? Hva anbefales? Anonymkode: fa97e...a03
artigmedsex Skrevet 27. juli 2019 #2 Skrevet 27. juli 2019 Pakket inn i plast og tines i kaldt vann. 3
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2019 #3 Skrevet 27. juli 2019 Akkurat nå, artigmedsex skrev: Pakket inn i plast og tines i kaldt vann. Ah takk Kjøttet har vært i kjøleskapet i to uker. Kan det spises trygt? Selvsagt vært i pose hele tiden og fryst ned. Anonymkode: fa97e...a03
artigmedsex Skrevet 27. juli 2019 #4 Skrevet 27. juli 2019 1 minutt siden, AnonymBruker said: Ah takk Kjøttet har vært i kjøleskapet i to uker. Kan det spises trygt? Selvsagt vært i pose hele tiden og fryst ned. Anonymkode: fa97e...a03 Om du fryste det før utløpsdato, ja. 1
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2019 #5 Skrevet 27. juli 2019 Man tiner i kaldt vann. Men jeg hadde IKKE spist kjøttdeig som har ligget åpnet i kjøleskap i to uker!! Anonymkode: 4e060...c2a 4
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2019 #6 Skrevet 27. juli 2019 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Man tiner i kaldt vann. Men jeg hadde IKKE spist kjøttdeig som har ligget åpnet i kjøleskap i to uker!! Anonymkode: 4e060...c2a Ikke åpnet, har vært innerlåst i en pose hele tiden. Så er frossent. Anonymkode: fa97e...a03
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2019 #7 Skrevet 27. juli 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Ikke åpnet, har vært innerlåst i en pose hele tiden. Så er frossent. Anonymkode: fa97e...a03 Litt vanskelig å forstå hva du mener... Har kjøttdeigen ligget i fryseren eller i kjøleskapet? (Du har skrevet begge deler) Anonymkode: 14d2c...f95 12
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2019 #8 Skrevet 27. juli 2019 Tin den på kjøkkenbenken. Er ikke så lenge siden det var en artikkel om akkurat dette. Der kom det ihvertfall frem at kaldt vann var ikke nødvendig. Anonymkode: 1e601...6da
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2019 #9 Skrevet 27. juli 2019 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Tin den på kjøkkenbenken. Er ikke så lenge siden det var en artikkel om akkurat dette. Der kom det ihvertfall frem at kaldt vann var ikke nødvendig. Anonymkode: 1e601...6da Det beste er selvfølgelig å ta det opp fra fryseren dagen før det skal brukes, og så tine det i kjøleskapet over natta Anonymkode: 14d2c...f95 2
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2019 #10 Skrevet 27. juli 2019 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Litt vanskelig å forstå hva du mener... Har kjøttdeigen ligget i fryseren eller i kjøleskapet? (Du har skrevet begge deler) Anonymkode: 14d2c...f95 Fryseren. Anonymkode: fa97e...a03 1
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2019 #11 Skrevet 27. juli 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det beste er selvfølgelig å ta det opp fra fryseren dagen før det skal brukes, og så tine det i kjøleskapet over natta Anonymkode: 14d2c...f95 Bruker vel ikke en dag på å tines ned? Anonymkode: fa97e...a03
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2019 #12 Skrevet 27. juli 2019 Jeg ville lagt posen i kjøleskapet og tint den over natta. Kjøttdeigen er trygg så lenge den ble frosset ned før utløpsdato og ikke har vært tint før. Anonymkode: 90eda...b1d 2
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2019 #13 Skrevet 27. juli 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Bruker vel ikke en dag på å tines ned? Anonymkode: fa97e...a03 Neivel, gjør som du vil Det er jo flere ting som spiller inn, som f.eks hvilken form kjøttdeigen er fryst ned i. Er det en klump tiner det selvfølgelig saktere enn om du har presset den flat (som en løvbiff). Anonymkode: 14d2c...f95
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2019 #14 Skrevet 27. juli 2019 1 time siden, AnonymBruker skrev: Neivel, gjør som du vil Det er jo flere ting som spiller inn, som f.eks hvilken form kjøttdeigen er fryst ned i. Er det en klump tiner det selvfølgelig saktere enn om du har presset den flat (som en løvbiff). Anonymkode: 14d2c...f95 Men er det farlig om det kommer litt vann i kjøttdeigen når det tines? Anonymkode: fa97e...a03
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2019 #15 Skrevet 27. juli 2019 1 time siden, AnonymBruker skrev: Jeg ville lagt posen i kjøleskapet og tint den over natta. Kjøttdeigen er trygg så lenge den ble frosset ned før utløpsdato og ikke har vært tint før. Anonymkode: 90eda...b1d Men er det farlig om det kommer litt vann i kjøttdeigen når det tines? Anonymkode: fa97e...a03
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2019 #16 Skrevet 27. juli 2019 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Men er det farlig om det kommer litt vann i kjøttdeigen når det tines? Anonymkode: fa97e...a03 Nei det er ikke farlig nei 😂 Anonymkode: b6e97...7f7
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2019 #17 Skrevet 27. juli 2019 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Nei det er ikke farlig nei 😂 Anonymkode: b6e97...7f7 Men vil nok smakke ganske rart.. Anonymkode: fa97e...a03
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2019 #18 Skrevet 27. juli 2019 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Men vil nok smakke ganske rart.. Anonymkode: fa97e...a03 Hvorfor skulle det smakt rart ? Du vet at det er vann i kjøttdeig ? Selges også kjøttdeig uten vann og salt 🙄 Anonymkode: b6e97...7f7 1
Tvist Skrevet 27. juli 2019 #19 Skrevet 27. juli 2019 4 timer siden, AnonymBruker skrev: Men vil nok smakke ganske rart.. Anonymkode: fa97e...a03 Vannet forsvinner når hun steker den.
AnonymBruker Skrevet 28. juli 2019 #20 Skrevet 28. juli 2019 5 timer siden, AnonymBruker skrev: Men vil nok smakke ganske rart.. Anonymkode: fa97e...a03 Tull. Vann setter ikke smak. Og det fordamper ved tilberedning. Anonymkode: 96399...7d5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå