Gå til innhold

Frossent kjøttdeig i pose. Hvordan tine?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Skal jeg legge posen i en bolle med kaldt eller varmt vann? Hva anbefales? :) 

Anonymkode: fa97e...a03

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Pakket inn i plast og tines i kaldt vann.

 

  • Liker 3
AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, artigmedsex skrev:

Pakket inn i plast og tines i kaldt vann.

 

Ah takk :)

Kjøttet har vært i kjøleskapet i to uker. Kan det spises trygt? Selvsagt vært i pose hele tiden og fryst ned.

Anonymkode: fa97e...a03

Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker said:

Ah takk :)

Kjøttet har vært i kjøleskapet i to uker. Kan det spises trygt? Selvsagt vært i pose hele tiden og fryst ned.

Anonymkode: fa97e...a03

Om du fryste det før utløpsdato, ja. 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Man tiner i kaldt vann. 

Men jeg hadde IKKE spist kjøttdeig som har ligget åpnet i kjøleskap i to uker!! 

Anonymkode: 4e060...c2a

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet
7 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Man tiner i kaldt vann. 

Men jeg hadde IKKE spist kjøttdeig som har ligget åpnet i kjøleskap i to uker!! 

Anonymkode: 4e060...c2a

Ikke åpnet, har vært innerlåst i en pose hele tiden. Så er frossent.

Anonymkode: fa97e...a03

AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Ikke åpnet, har vært innerlåst i en pose hele tiden. Så er frossent.

Anonymkode: fa97e...a03

Litt vanskelig å forstå hva du mener...  Har kjøttdeigen ligget i fryseren eller i kjøleskapet? (Du har skrevet begge deler)

Anonymkode: 14d2c...f95

  • Liker 12
AnonymBruker
Skrevet

Tin den på kjøkkenbenken. 

Er ikke så lenge siden det var en artikkel om akkurat dette. Der kom det ihvertfall frem at kaldt vann var ikke nødvendig.

Anonymkode: 1e601...6da

AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Tin den på kjøkkenbenken. 

Er ikke så lenge siden det var en artikkel om akkurat dette. Der kom det ihvertfall frem at kaldt vann var ikke nødvendig.

Anonymkode: 1e601...6da

Det beste er selvfølgelig å ta det opp fra fryseren dagen før det skal brukes, og så tine det i kjøleskapet over natta :) 

Anonymkode: 14d2c...f95

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Litt vanskelig å forstå hva du mener...  Har kjøttdeigen ligget i fryseren eller i kjøleskapet? (Du har skrevet begge deler)

Anonymkode: 14d2c...f95

Fryseren.

Anonymkode: fa97e...a03

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det beste er selvfølgelig å ta det opp fra fryseren dagen før det skal brukes, og så tine det i kjøleskapet over natta :) 

Anonymkode: 14d2c...f95

Bruker vel ikke en dag på å tines ned? 

Anonymkode: fa97e...a03

AnonymBruker
Skrevet

Jeg ville lagt posen i kjøleskapet og tint den over natta. Kjøttdeigen er trygg så lenge den ble frosset ned før utløpsdato og ikke har vært tint før. 

Anonymkode: 90eda...b1d

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Bruker vel ikke en dag på å tines ned? 

Anonymkode: fa97e...a03

Neivel, gjør som du vil ;)    Det er jo flere ting som spiller inn, som f.eks hvilken form kjøttdeigen er fryst ned i. Er det en klump tiner det selvfølgelig saktere enn om du har presset den flat (som en løvbiff).

Anonymkode: 14d2c...f95

AnonymBruker
Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Neivel, gjør som du vil ;)    Det er jo flere ting som spiller inn, som f.eks hvilken form kjøttdeigen er fryst ned i. Er det en klump tiner det selvfølgelig saktere enn om du har presset den flat (som en løvbiff).

Anonymkode: 14d2c...f95

Men er det farlig om det kommer litt vann i kjøttdeigen når det tines?

Anonymkode: fa97e...a03

AnonymBruker
Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

Jeg ville lagt posen i kjøleskapet og tint den over natta. Kjøttdeigen er trygg så lenge den ble frosset ned før utløpsdato og ikke har vært tint før. 

Anonymkode: 90eda...b1d

Men er det farlig om det kommer litt vann i kjøttdeigen når det tines?

Anonymkode: fa97e...a03

AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Men er det farlig om det kommer litt vann i kjøttdeigen når det tines?

Anonymkode: fa97e...a03

Nei det er ikke farlig nei 😂

Anonymkode: b6e97...7f7

AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Nei det er ikke farlig nei 😂

Anonymkode: b6e97...7f7

Men vil nok smakke ganske rart..

Anonymkode: fa97e...a03

AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Men vil nok smakke ganske rart..

Anonymkode: fa97e...a03

Hvorfor skulle det smakt rart ? Du vet at det er vann i kjøttdeig ? Selges også kjøttdeig uten vann og salt 🙄

Anonymkode: b6e97...7f7

  • Liker 1
Skrevet
4 timer siden, AnonymBruker skrev:

Men vil nok smakke ganske rart..

Anonymkode: fa97e...a03

Vannet forsvinner når hun steker den. 

AnonymBruker
Skrevet
5 timer siden, AnonymBruker skrev:

Men vil nok smakke ganske rart..

Anonymkode: fa97e...a03

Tull.   Vann setter ikke smak. Og det fordamper ved tilberedning.

Anonymkode: 96399...7d5

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...