Gå til innhold

Din beste aioli-oppskrift?


Gjest Iowa

Anbefalte innlegg

Lyst å dele? Har smakt en som kalles vårløkaioli en gang, denne hadde noe grønlig farge- hva er trikset, mon tro?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

1 hour ago, Iowa said:

Lyst å dele? Har smakt en som kalles vårløkaioli en gang, denne hadde noe grønlig farge- hva er trikset, mon tro?

Å ha i vårløk, kanskje? ;)

Jeg tar et eller to fedd hvitløk som jeg knuser fint med lit dijonsennep. Så tar jeg en eller to eggeplommer og visper sammen med hvitløken, Sper med olje fra Vita Hjertegod (fordi jeg ikke er så glad i ren olivenolje) mens jeg visper. Bruker vel 3/4 dl olje pr eggeplomme, sånn ca. Har egentlig ikke noe eksakt mål. Smaker til med sitron, salt og pepper. Ferdig.

Hvis aiolien skiller seg begynner jeg med en ny eggeplomme og sper med det som har skilt seg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...