Gjest Iowa Skrevet 24. juli 2019 #1 Del Skrevet 24. juli 2019 Lyst å dele? Har smakt en som kalles vårløkaioli en gang, denne hadde noe grønlig farge- hva er trikset, mon tro? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 24. juli 2019 #2 Del Skrevet 24. juli 2019 1 hour ago, Iowa said: Lyst å dele? Har smakt en som kalles vårløkaioli en gang, denne hadde noe grønlig farge- hva er trikset, mon tro? Å ha i vårløk, kanskje? Jeg tar et eller to fedd hvitløk som jeg knuser fint med lit dijonsennep. Så tar jeg en eller to eggeplommer og visper sammen med hvitløken, Sper med olje fra Vita Hjertegod (fordi jeg ikke er så glad i ren olivenolje) mens jeg visper. Bruker vel 3/4 dl olje pr eggeplomme, sånn ca. Har egentlig ikke noe eksakt mål. Smaker til med sitron, salt og pepper. Ferdig. Hvis aiolien skiller seg begynner jeg med en ny eggeplomme og sper med det som har skilt seg. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå