Gå til innhold

Grillmat til 25 personer


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Hei! 

Jeg skal ha en samling for ca 25 personer, og skal servere grillmat. Trenger tips til hva og hvor mye kjøtt som bør kjøpes inn, samt forslag til tilbehør som kan lages på forhånd (gjerne dagen før). Det skal også serveres kaker, men disse har jeg i boks.

Send gjerne gode råd min vei!

Anonymkode: a2b04...d40

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Takk for link. Tar gjerne i mot tips på tilbehør som metter bra og er godt!

Anonymkode: a2b04...d40

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Couscous kan du lage lett dagen i forveien. Bytt ut 2/3 av vannet med hermetiske tomater og fres opp litt vårløk bland i en buljongterning. Dette kan serveres kaldt. Yoghurtdressing med hvitløk og gastromat- om du har igjen av det da🙄 bruk Evt grillkrydder.  Focaccia kan du og lage dagen i forveien og vare varme litt opp i ovnen. Potetsalat med grov sennep og olivenolje går og an å lage dagen i forveien. Og selvsagt de obligatoriske grønne salatene. Grill mais og grønnsaksspyd - tomat, zuccini, løk, sopp. 

Kos dere med grilling.  

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal arrangere et selskap på samme størrelse som ditt og skal servere indrefilet. Vet man sier 200 gram pr person,  men jeg er så redd for at det blir for lite,  så beregner 250 pr pers.

Som tilbehør skal jeg lage potetsalat, (lages dagen før), ovnsstekte poteter, (må lages mens kjøttet stekes). Skal lage to forskjellige salater,  og foccaccia.  Tenker jeg må bake 3 stk foccaccia i langpanne,  og da halvsteker jeg dem dagen før og helsteker samme gan som selskapet er.  Foccaccia er best fersk.  

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Maisstuing, soppstuing og slikt er så godt med grillmat! Kan lages dagen før men bør varmes litt før servering. 

Anonymkode: 074cb...253

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Pølser med brød og lomper :spise: 

Tilbehør: 
-Sprøstekt løk fra pose
-Rå, hakket løk
-Sennep, Idun
-Ketchup, Idun
-Rekesalat

Anonymkode: 13874...d8b

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
27 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Det skal også serveres kaker, men disse har jeg i boks.

I metall- eller plastikkboks?

Anonymkode: 13874...d8b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
5 minutter siden, AnonymBruker said:

I metall- eller plastikkboks?

Anonymkode: 13874...d8b

Haha, mente at de har jeg kontroll på, stresset litt mer med grillmaten😂

 

Takk for gode tips alle sammen, dere er gode!

 

Anonymkode: a2b04...d40

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Haha, mente at de har jeg kontroll på, stresset litt mer med grillmaten😂

 

Takk for gode tips alle sammen, dere er gode!

 

Anonymkode: a2b04...d40

Lykke til og kos dere :hjerte:

Anonymkode: 13874...d8b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Tzatziki, vannmelon og fetasalat med mynte, ruccula og vårløk. Potetsalat med enten rømmedressing eller vinagrette dressing med Dijonsennep. Ha i feks reddik, oliven, sukkererter, eple og masse dill. Litt annerledes enn tradisjonell potetsalat. Grille halvstekt baguetter syns jeg er godt, og servere med hvitløkssmør.

Anonymkode: 55594...c28

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Grønnsaksspyd (f.eks. med zucchini, champignon, paprika i ymse farger, cherrytomater)
  • Tomatsalat med finhakket rødløk og hvitløk, mozzarella i terninger/små biter, og basilikum (samt olivenolje, salt og pepper)
  • Grillede vannmelonskiver 
  • Jordbær dragert med sjokolade
  • Mangosalsa
  • Champignoner med hjemmelaget urtesmør/hvitløkssmør

Alt dette kan forberedes dagen før, foruten de grillede melonskivene. Bare husk på å dekke det godt til (grønnsaksspydene i et fuktig klede), slik at det ikke tørker ut. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Når vi lagde grillbuffet til 50 pers hadde vi: 

4,2 kg indrefilet av svin 

6 kg kyllingfilet 

5 kg spareribs 

10 kg hel laks 

Og et par pakker pølser til barna 

 

Som tilbehør hadde vi 

30 stk grillede maiskolber (delt i tre)

potetsalat 

grønn salat 

Gulrotsalat: raspet gulrot blandet med majones og smakt til med presset hvitløk, salt og pepper. 

Kryddersmør 

Dressinger 

Focaccia 

 

Anonymkode: 5da93...fd7

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...