AnonymBruker Skrevet 23. juli 2019 #1 Skrevet 23. juli 2019 Noen som har smakt det? Er det godt? Hvilket merke er best? Anonymkode: 48d75...335
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2019 #2 Skrevet 24. juli 2019 Lys lapskaus og brun lapskaus fra Trondhjem. Anonymkode: f897c...7b0 4
chouette Skrevet 24. juli 2019 #3 Skrevet 24. juli 2019 Smaker helt greit når man er skrubbsulten. Men er mange år siden jeg spiste det sist. 2
Jadzia Skrevet 24. juli 2019 #4 Skrevet 24. juli 2019 Det går ned, men ikke veldig godt i forhold til hjemmelaget. 1
Jerry Lee Skrevet 24. juli 2019 #5 Skrevet 24. juli 2019 Alle syns selvsagt hjemmelaget lapskaus er best. Kjøper jeg på boks er det Trondhjems Lys som gjelder. Har jeg rester av poteter, grønnsaker, pølser, flesk eller annet kjøtt hiver jeg det oppi. Den er salt nok, men litt pepper gjør seg. 4
Leo Skrevet 24. juli 2019 #6 Skrevet 24. juli 2019 Trondhjems Lys er blant de få hermetikkproduktene som faktisk er spiselig selv om det selvfølgelig ikke kan sammenlignes med hjemmelaget. Fungerer greit som "nødproviant" med litt ekstra pepper og kanskje noen pølsebiter eller lignende som @Jerry Leenevner over her. 3
Ikke ta imot jesus Skrevet 24. juli 2019 #7 Skrevet 24. juli 2019 Lys lapskaus er ganske god 💜💙💚💛🧡❤ 1
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2019 #9 Skrevet 25. juli 2019 Just now, AnonymBruker said: nødmat. Anonymkode: 0a3bf...25b Kjekt å ha i boden i tilfelle krig. Anonymkode: 520ae...6a5 1
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2019 #10 Skrevet 25. juli 2019 Jeg liker mørk lapskaus. Med litt pepper og salt til. Ja, liker faktisk. Ikke som i, "kan spise det hver dag", men som i, jeg kan fint spise det en dag og synes det ikke var så ille. Mestedels av boksmat ellers er jeg enig i smaker høgg. Anonymkode: f22c7...8de 1
Gjest AthenaRavenLuna Skrevet 25. juli 2019 #11 Skrevet 25. juli 2019 Lenge siden jeg har spist det, men kan huske at den lyse ikke var så verst.
AnonymBruker Skrevet 25. juli 2019 #12 Skrevet 25. juli 2019 På hytta hadde jeg lapskausboks stående som mat de gangene jeg kom kjørende sent opp. Så skiftet jeg til joikakaker og ris. Nå har jeg kjøttboller i kraft stående. Disse kan feks puttes i toro tomatsuppe, skogsoppsuppe, ris med saus osv osv. Så nå kan jeg variere litt på hytta, de dagene jeg ikke har fått kjøpt fersk mat. Tar gjerne i mot flere tips! Anonymkode: 91bd8...43e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå