AnonymBruker Skrevet 23. juli 2019 #1 Skrevet 23. juli 2019 Liker ikke ettersmaken av vanlig Sukrin, men Sukrin Gold er ok. Liker Natreen/suketter i kaffen. Leter etter noe som er allsidig og smaker godt, som kan brukes både i kaffe og for å lage en liten «dessert/sjokolademousse» av kesam. Altså både der det brukes i mindre og større mengder. Anonymkode: eec23...8a7
ajarRun Skrevet 23. juli 2019 #2 Skrevet 23. juli 2019 Aspartam. Det ekkleste er stevia (og det er linket med kreft så jeg ville styrt langt unna). 1
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2019 #3 Skrevet 23. juli 2019 Jeg liker flytende natreen veldig godt 😊 supert å blande i kesam Anonymkode: 81c8e...88a
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2019 #4 Skrevet 23. juli 2019 Jeg tar hva som helst av kunstig søtning, egentlig. Det er jo uansett bedre enn kaloriene i alternativet, for oss som er på den runde siden. Anonymkode: 7d186...eca
Mehr Skrevet 23. juli 2019 #5 Skrevet 23. juli 2019 (endret) Jeg har gitt opp kunstig søtning. Bruker heller vanlig sukker. Har prøvd ulike varianter av sukrin, samt stevia og tagatesse. Mye bedre å bare bruke vanlig sukker, og heller begrense mengden. Sukker er langt ifra farlig så lenge man inntar moderate mengder. Jeg syns god smak er viktig, selv om jeg går ned i vekt. Edit: Jeg liker lettbrus da (pepsi max, solo super), så aspartam går. Men det kan du ikke akkurat strø over grøten eller tilsette i teen? Endret 23. juli 2019 av Mehr 2
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2019 #6 Skrevet 23. juli 2019 15 minutter siden, abrasiveRefraction skrev: Aspartam. Det ekkleste er stevia (og det er linket med kreft så jeg ville styrt langt unna). Den vil jeg gjerne høre om. Aspartam som ikke er linket med kreft, men stevia - som er naturlig? Anonymkode: 062b3...f2e 2
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2019 #7 Skrevet 23. juli 2019 Just now, AnonymBruker said: Den vil jeg gjerne høre om. Aspartam som ikke er linket med kreft, men stevia - som er naturlig? Anonymkode: 062b3...f2e Så godt som alt er kreftfremkallende i store mengder. Slapp litt av her. Farene ved overvekt er vesentlig verre. Anonymkode: 7d186...eca 1
ajarRun Skrevet 23. juli 2019 #8 Skrevet 23. juli 2019 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Den vil jeg gjerne høre om. Aspartam som ikke er linket med kreft, men stevia - som er naturlig? Anonymkode: 062b3...f2e Aspartam er det stoffet som er forsket mest på i hele verden, vi har overhvelmende mye bevis for at det er trygt. Hvit fluesopp er naturlig, ville du spist det? Naturlig betyr ikke at noe er bra for deg. Lava er også naturlig, det betyr ikke at du bør spise det, det samme med bly og arsenikk. Stevia derimot er en plante med veldig lite evidensbasert empiri, og der det vi vet stort sett er: "Mulig det er farlig, mer forskning er nødvendig." Å spise stevia er som å spille russisk rullett med helsa. Bruk noe som beviselig er trygt. 5
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2019 #9 Skrevet 23. juli 2019 1 minutt siden, abrasiveRefraction said: Aspartam er det stoffet som er forsket mest på i hele verden, vi har overhvelmende mye bevis for at det er trygt. Hvit fluesopp er naturlig, ville du spist det? Naturlig betyr ikke at noe er bra for deg. Lava er også naturlig, det betyr ikke at du bør spise det, det samme med bly og arsenikk. Stevia derimot er en plante med veldig lite evidensbasert empiri, og der det vi vet stort sett er: "Mulig det er farlig, mer forskning er nødvendig." Å spise stevia er som å spille russisk rullett med helsa. Bruk noe som beviselig er trygt. Man kan fint spise hvit fluesopp, i mikroskopiske mengder. Leveren tar seg av det. Det er når det blir mye på en gang, at det går galt. Anonymkode: 7d186...eca
ajarRun Skrevet 23. juli 2019 #10 Skrevet 23. juli 2019 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Man kan fint spise hvit fluesopp, i mikroskopiske mengder. Leveren tar seg av det. Det er når det blir mye på en gang, at det går galt. Anonymkode: 7d186...eca Du kan fint spise plutonium også hvis mengden er lav nok. Men stevia er potensielt giftig ved normale doser. Det vet vi at aspartam ikke er. 2
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2019 #11 Skrevet 23. juli 2019 Just now, abrasiveRefraction said: Du kan fint spise plutonium også hvis mengden er lav nok. Men stevia er potensielt giftig ved normale doser. Det vet vi at aspartam ikke er. Sier hvem? Anonymkode: 7d186...eca 1
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2019 #12 Skrevet 23. juli 2019 1 minutt siden, AnonymBruker said: Sier hvem? Anonymkode: 7d186...eca Snakker du om MIN stevia? Anonymkode: 7d186...eca
ajarRun Skrevet 23. juli 2019 #13 Skrevet 23. juli 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Sier hvem? Anonymkode: 7d186...eca All empiri som finnes på stevia kommer med disclaimeren om at det er for lite data til å trekke konklusjoner at det er trygt. Det finnes hundrevis av metastudier om aspartam som sier det er trygt. 1
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2019 #15 Skrevet 23. juli 2019 1 minutt siden, abrasiveRefraction said: All empiri som finnes på stevia kommer med disclaimeren om at det er for lite data til å trekke konklusjoner at det er trygt. Det finnes hundrevis av metastudier om aspartam som sier det er trygt. Stevia smaker jo egentlig syntetisk møkk uansett. Anonymkode: 7d186...eca 2
ajarRun Skrevet 23. juli 2019 #16 Skrevet 23. juli 2019 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Stevia smaker jo egentlig syntetisk møkk uansett. Anonymkode: 7d186...eca Det er jeg totalt enig i, at noen kan like noe så grusomt. 1
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2019 #17 Skrevet 23. juli 2019 Sukrin gold på havregrøt. Anonymkode: 186b8...846
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2019 #18 Skrevet 23. juli 2019 Bruker sukrin i alle varianter til vanlig, men søtningsmidler som tagatesse og sukralose smaker bedre. Anonymkode: 86df3...f70
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2019 #19 Skrevet 23. juli 2019 Bruker bananer som søtningsmiddel i bakst og pannekaker 😁 Anonymkode: 4e15e...fbd
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2019 #20 Skrevet 23. juli 2019 45 minutter siden, abrasiveRefraction skrev: All empiri som finnes på stevia kommer med disclaimeren om at det er for lite data til å trekke konklusjoner at det er trygt. Det finnes hundrevis av metastudier om aspartam som sier det er trygt. Det finnes mange studier som sier det samme om aspartam. I tillegg er det giftig ved oppvarming. Feks i te. Anonymkode: 062b3...f2e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå