BakeGuru Skrevet 23. juli 2019 #1 Skrevet 23. juli 2019 Hei! Holde altså på å etterheve kanelsnurrene mine nå, imorrå skal vi kjøre til hytta, det tar tre timer å kjøre og jeg vil gjerne ha med meg kanelsnurrene. Jeg vil ha de ferskest mulig, burde jeg fryse de ned? Da blir de å smelte mens vi kjører. Bake de nesten ferdig og ta de med for så å bake de ferdig på hytta? Eller bake de helt ferdig nå, for så å varme de i ovn når vi kommer frem? 1
Frukthage Skrevet 23. juli 2019 #2 Skrevet 23. juli 2019 Jeg ville fryst kanelbollene i kveld, latt de tine på vei oppover, også hatt de noen minutter på 50 grader varmluft før servering. 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå