AnonymBruker Skrevet 22. juli 2019 #1 Skrevet 22. juli 2019 Jeg prøver å kutte ned på inntak av karbohydrater, noe som går bedre etterhvert som jeg finner ut hva jeg kan spise. Ferdigmat har alltid vært min store synd, noe som ikke akkurat har gitt meg de beste kokkeleringsevnene. De siste par ukene har jeg stått mer på kjøkkenet enn jeg har gjort hele mitt liv, og læringskurven er enorm bratt! Siden jeg ikke lengre kan lage torovafler, må det gjøres fra grunnen av. Jeg har prøvd mange oppskrifter på lavkarbovafler, og fulgt dem etter grammet! Jeg har også prøvd å lage noen på "slump", men alt jeg lager blir likevel tørt. Vaflene blir spist, men bare fordi jeg er enormt sulten. Hva kan jeg gjøre for å få dem saftige og gode? Hva er det som gjør vanlige vafler så saftige? Det kan umulig være hvetemelet?? Eller? Jeg har fått dem til å bli søte, men de er fortsatt som mel i munnen, i tillegg til at de går i oppløsning når jeg tar på dem. Hvilken ingrediens gjør vafler saftige og faste?? Har prøvd rømme, Philadephia, smør, olje, tagatesse, mandelmelk, vaniljeessens, kardemomme, flere egg... Anonymkode: bd5cd...8c8
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2019 #2 Skrevet 22. juli 2019 https://www.funksjonellmat.no/oppskrifter/glutenfrie-vafler/ Jeg syns disse fungerer bra. Helt som vanlige vafler blir de jo ikke, men det har jeg heller ikke forventning til, så jeg syns de er en god erstatning. Anonymkode: e3b17...049
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2019 #4 Skrevet 22. juli 2019 Rømme eller kefir Anonymkode: 0c44a...bd7
AnonymBruker Skrevet 22. juli 2019 #5 Skrevet 22. juli 2019 Jeg bruker denne røra, veldig gode og saftige😋 6 vafler1 boks philadelphia kremost (200 g)2 - 3 ss sukrinmelisnoen klyper vaniljeet par klyper malt kardemomme (malte frø fra 1 kardeommebelg for de som maler kardemommen selv)4 egg1 1/2 ts bakepulver1 1/2 ss fiberhusk_______________________________________________________________________________Visp sammen egg og kremost til en glatt røre. Jeg gjør dette i blenderen. Tilsett de andre ingredienesene og bland godt. La røra stå og svelle. Røra skal bli litt tykkere enn en vanlig vaffelrøre. Blir røra for tykk kan du godt tynne ut røra med litt fløte. Men vær litt forsiktig med å tynne ut. Bruker du for mye fløte riskiker du tynne vafler. Anonymkode: 5a7e8...391
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå