Gå til innhold

Fri bar VS «bongsystem» i bryllup?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Tusen takk til alle som har svart og kommet med innspill. Ser ut til at en ordning med rikelig med «organisert» drikke før og under mat og kaker, samt 3 bonger kan være en god løsning. 😊

Anonymkode: 72657...73b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Om det serveres aperitiff, drikke til maten og avec (gjerne til kakene også) vil de fleste synes 2-3 bonger er tilstrekkelig, særlig på et sted med begrenset åpningstid. Det er rett og slett begrenset hvor mye de fleste ønsker å drikke på 2-4 timer, etter ca en flaske vin (som er gjennomsnittlig mengde pr gjest, til aperitiff og middag). Jeg hadde i tillegg stått for brus/mineralvann.

Jeg hadde vært raus med drikke til maten, ikke talt glass, men sørget for at alle hadde drikke til enhver tid. Når folk klager på dårlig servering i bryllup, refereres det nesten alltid til tomme glass under middagen. De færreste ønsker å bli fulle under en bryllupsmiddag, så folk begrenser seg naturlig. Om Per da får 5 glass, mens tante Tove bare drikker 2, så går det opp i opp, og alle er fornøyde😊

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...