AnonymBruker Skrevet 20. juli 2019 #21 Del Skrevet 20. juli 2019 Tusen takk til alle som har svart og kommet med innspill. Ser ut til at en ordning med rikelig med «organisert» drikke før og under mat og kaker, samt 3 bonger kan være en god løsning. 😊 Anonymkode: 72657...73b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Eliza Doalot Skrevet 20. juli 2019 #22 Del Skrevet 20. juli 2019 Om det serveres aperitiff, drikke til maten og avec (gjerne til kakene også) vil de fleste synes 2-3 bonger er tilstrekkelig, særlig på et sted med begrenset åpningstid. Det er rett og slett begrenset hvor mye de fleste ønsker å drikke på 2-4 timer, etter ca en flaske vin (som er gjennomsnittlig mengde pr gjest, til aperitiff og middag). Jeg hadde i tillegg stått for brus/mineralvann. Jeg hadde vært raus med drikke til maten, ikke talt glass, men sørget for at alle hadde drikke til enhver tid. Når folk klager på dårlig servering i bryllup, refereres det nesten alltid til tomme glass under middagen. De færreste ønsker å bli fulle under en bryllupsmiddag, så folk begrenser seg naturlig. Om Per da får 5 glass, mens tante Tove bare drikker 2, så går det opp i opp, og alle er fornøyde😊 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
snoren Skrevet 20. juli 2019 #23 Del Skrevet 20. juli 2019 Synes løsningen din høres fin ut, dessverre ikke alle som kan styre seg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå