Arkana Skrevet 6. mai 2005 #2 Skrevet 6. mai 2005 Tomatsaus: Fres hakket løk og hvitløk (og gjerne chili også) gyllent. Tilsett en boks hermetiske tomater og 2-3 ss tomatpuré, oregano, basilikum, salt/pepper, litt sukker og laurbærblader. La småkoke en times tid. Nå kan du evt servere sausen som den er eller fiske ut laurbærbladene og kjøre sausen glatt i foodprocessor. Fløtesaus: Fres hakket løk og sopp i smør. Tilsett 1 dl buljong og 1 dl fløte og la koke noen minutter. Rør ut et par ts maisenna i litt vann (eller fløte) og rør inn, la småkoke til det tykner. Litt sennep, soyasaus og timian er også godt i fløtesausen.
-Fisken- Skrevet 6. mai 2005 #3 Skrevet 6. mai 2005 Tomatsaus: Fres hakket løk og hvitløk (og gjerne chili også) gyllent. Tilsett en boks hermetiske tomater og 2-3 ss tomatpuré' date= oregano, basilikum, salt/pepper, litt sukker og laurbærblader. La småkoke en times tid. Nå kan du evt servere sausen som den er eller fiske ut laurbærbladene og kjøre sausen glatt i foodprocessor. Jeg synes tomatsausen blir ekstra god om man har i revet gulrot, og litt kanel
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå